Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir van presentar un taller tècnic amb Carles Sánchez

Per primera vegada a Andorra, el perruquer Carles Sánchez, conegut com a Pelsynera, va impartir una formació de tècnica i tall, adreçada a les professionals de perruqueria d’Andorra, de la mà de Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir.

Fotos: César De Pablos

Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir amb Carles SánchezLes sessions formatives van tenir lloc a l’hotel Atiram Cèntric, d’Andorra la Vella, on Sánchez va mantenir un contacte directe amb les estilistes. Durant la jornada, les professionals van posar a prova les seves habilitats, tallant i pentinant els cabells d’un maniquí, emulant l’exemple proposat per Sánchez. Les participants van poder veure i practicar dues tècniques de tall; una amb cabell llarg amb un escalat ple de formes i volums i, l’altra, un bob clàssic amb un punt transgressor.

Schwarzkopf Professional i Comercial Renoir

Col·laborador extern de Schwarzkopf Professional, Carles Sánchez combina aquesta faceta amb la feina que realitza al seu saló de perruqueria, Pelsynera, a Arenys de Mar, i amb la de formador i creador de noves tendències. L’estilista ha rebut nombrosos premis pel seu treball en passarel·les i concursos, com ara un Premi Fígaro en la categoria “Avantguarda i Passarel·la”, el 2012, un altre Premi Fígaro a la “Millor Passarel·la”, el 2018, així com un Premi Lux de Fotografia de Moda, un Premi FEP “European Professional Photographer of the Year Awards”, entre d’altres.

Carles Sánchez va connectar ràpidament amb el seu públic, el qual va quedar molt satisfet amb els coneixements compartits i les tècniques aplicades.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Productes Schwarzkopf Professional