Èxit de participació en la 4a edició de l’Skimo Femení de Vallnord-Pal Arinsal

Més de 300 dones van participar en la 4a edició de l’Skimo femení organitzada per Gala Perfumeria, PIDASA i Vallnord, per a celebrar el dia de la dona, diumenge passat, dia 8 de març, a l’estació Pal-Arinsal.

Totes unides per la mateixa finalitat, commemorar i celebrar el dia de la dona i, al mateix temps, captar fons per a contribuir en l’encomiable tasca que realitza l’associació Autea, per ajudar a nens amb autisme.

Inici de la cursa Skimo Femení raquetesLa cursa solidària va comptar amb la participació d’un total de 311 dones, un centenar més de participants que l’any passat. Els fons recaptats d’aquesta croada solidària femenina seran destinats, com cada any, a l’associació Autea.

Skimo FemeníLa jornada es va viure amb gran entusiasme entre les participants. L’obertura de la carrera va començar a les 10 del matí i va estar acompanyada d’un temps i una temperatura excepcionals per a la pràctica de l’esport. La competició es va dividir en dues modalitats, individual i per equips i les participants podien triar entre esquí de muntanya o raquetes. Ambdues van tenir com a punt de partida el Pla de la Caubella, però el punt d’arribada, en el cas de l’esquí de muntanya va ser en el Pic del Catau, mentre que, la prova de raqueta va tenir com a punt final el Pla de la Cot. De les 311 inscrites, 168 van participar en l’Skimo i 127 en la prova de raquetes. Cal esmentar la participació masculina que, malgrat no portar dorsal ni puntuar, van secundar la cursa sota aquesta modalitat.

En la categoria d’esquí de muntanya, el primer lloc se’l va emportar Imma Parrilla, consagrada com la corredora més ràpida dels 4 quilòmetres, amb 432 metres de desnivell positiu i un temps de 37:33.412 minuts. El segon lloc, va ser per a Sandra Almeida Araujo i el tercer lloc, va anar a parar a Loli Mellado Sances.

La participació per equips també va rebre el seu guardó: l’equip TIFF es va fer amb la primera posició, Platinium Sport, es va fer amb el segon lloc i la tercera posició, va ser per a Double Trouble.

Quant a la categoria de raquetes, Sara Raya va obtenir la victòria en la categoria de 3,4 quilòmetres, amb 179 metres de desnivell positiu, amb un temps de 24.33.65 minuts. El segon lloc, va ser per a  l’Elisabeth Lerner, amb un temps de 26.35.06 i, finalment, la tercera posició se la va emportar Marina Vishnyakova, amb un temps de 30.08.28. El primer lloc, en la categoria per equips de raquetes, va ser per a NEXT TRAIL TEAM, la segona posició va ser per a MALAQUITO DE MEMPHIS i la tercera, per a SMILE.

Skimo FemeníCal destacar la col·laboració i contribució realitzada pels diferents patrocinadors i espònsors de l’esdeveniment com ara, Farmàcia Rosermiro, Foreo, Caldea Andorra, Fusteria Crespo, Eau d’Andorra by Dona Secret, Govern d’Andorra, Alex Boutique, Mood, Tecnisa, Xabeli Gimenez-Pilates, Vallmedicvision, Emangrou, Simac, Assap Assegurances, Bellacer, Riegertopogra, Retols la Font, Aurò Jardiners, Gràfiques Andorranes, Apod, Club Pirinencandorra, Next Andorra, Palau de Gel, Saló Emotion Escaldis, Lole Andorra, Casa Pintat, Serralleria Arc Metall i DermandTek, que  han estat de gran rellevància per al desenvolupament d’aquesta important jornada, així com per a l’entrega dels diferents premis.

La celebració va culminar amb una sessió d’estiraments en la zona de la Caubella seguida d’un esmorzar i festa après-ski, a la terrassa del Quiosquet.

Els organitzadors coincideixen que la participació d’aquesta edició 2020 ha estat un èxit i esperen superar-la àmpliament per a la pròxima edició de l’any vinent.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.