Només dones a taula

Com cada any -des d’en fa prop de 20- les dones de Santa Coloma es van reunir per celebrar el sopar tradicional de cada any. L’àpat es va celebrar al restaurant Pobladó de Santa Coloma.

La tradició del sopar va començar amb un grupet de sis o set dones que es van reunir un dia per compartir un àpat. Van decidir repetir-lo l’any següent i cada any s’hi van anar afegint comensals. Al sopar d’enguany, hi van participar 65 dones, des dels 14 fins a més de 65 anys, per compartir una bona estona de xerrada i diversió.

Es van fer sortejos, es van repartir els lots de premis, música, i cadascuna es va poder endur una fotografia de record del sopar amb el sistema de “fotobooth”.

El Sopar de Dones de Santa Coloma és organitzat per una comissió que s’encarrega de tots els preparatius i la seva presidenta canvia cada any. Cada comissió organitza la festa amb sorpreses diferents. Per exemple, fa cinc anys es va donar el premi “Miss Repetidora”, atorgat a les dones que han estat més assídues en aquesta celebració festiva i de retrobament. En acabat l’àpat de germanor, com ja és de costum, va començar el ball de nit que va durar fins a altes hores de la matinada, acabant amb una bona cantada de karaoke.