The Embassy va acullir un showroom amb Bespoke i Katya Muir

El passat dijous, dia 6 de febrer, The Embassy va organitzar un show room de moda i astrologia de la mà de la botiga Bespoke Closet i l’estilista Katya Muir.

Un total de 15 clientes, que prèviament havien rebut invitacions personalitzades, van formar part d’un fantàstic showroom, organitzat per The Embassy, sota la temàtica de moda i astrologia, amb les meravelloses peces exclusives de Bespoke Closet.

bespoke closet amb katya muirDe la mà de l’astròloga Natalia Kuzina, que va col·laborar amb l’acte, les assistents van rebre consells i orientació sobre el més convenient per a cada signe del zodíac, dins de diferents àrees com ara: familiar, social, laboral, professional i amorosa. També es van analitzar les característiques de cada signe per a indagar en els gustos i la personalitat de les participants. Això va servir per conèixer el perquè dels seus actes, com afronten diverses situacions de la vida, què prefereixen i què els hi afecta positivament o negativament, entre altres coses.

Showroom bespoke closet amb katya muir a The EmbassyAmb l’ajuda de l’estilista Katya Muir, consultora de moda de la nostra revista, es van analitzar els colors que prevalen a cada signe del zodíac, segons la personalitat de cada clienta, i també amb quines peces de roba es poden veure més atractives i poden ressaltar les seves característiques. Tot això tenia la finalitat d’aconseguir que les diferents participants es mostrin més segures de si mateixes i tinguin més confiança.

En acabar, les clientes van poder gaudir i compartir un cocktail amb l’estilista i l’astròloga per comentar la jornada i intercanviar opinions.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Katya Muir a The Embassy