Bistrot del París, una experiència culinària de muntanya amb un toc modern

El restaurant Bistrot del París ofereix el millor de la gastronomia de muntanya, de la mà de la xef Marga Romero. Amb una carta plena de propostes delicioses, aquest establiment encampadà es perfila com a una opció impossible de descartar.

Fotos: Bistrot del París

La història del Bistrot del París data, aproximadament, d’unes cinc dècades, producte del seu vincle amb l’hotel París, a l’avinguda Joan Martí núm. 2, d’Encamp, on van rebre milers de turistes i residents al llarg de la seva trajectòria, ja que la sala del restaurant sempre ha estat oberta per oferir la millor atenció als seus comensals, tant si són hostes de l’hotel com si no ho són.

Sala del Bistrot del ParísAmb un mercat turístic canviant, més aviat orientat a l’exploració i l’aventura, que no pas al descans, són menys freqüents els clients que demanen pensions complertes a l’hora de fer una reserva en un allotjament turístic. Per aquest motiu, els establiments del país s’han reinventat per a continuar oferint el toc distintiu de la nostra gastronomia a un públic encara més gran. El Bistrot del París no és l’excepció que confirma la regla.

La xef Marga Romero, abans cap de cuina d’establiments culinaris emblemàtics com ara el Rusc i l’Enoteca, va arribar al Bistrot del París per a refermar el compliment d’aquest propòsit, amb una carta de nivell i un menú de migdia, ideal per a qualsevol tipus de públic, on hi destaca la tradició i els sabors de la muntanya, però amb l’aplicació de les tècniques més modernes.

Hi trobaràs les millors carns, delicioses pastes, l’exquisit risotto de bolets amb gambes, així com altres especialitats, com ara el bacallà amb pebrots vermells o el llobarro rostit amb tomàquet i maionesa d’olives negres. El Bistrot del París és un restaurant al qual sempre desitjaràs tornar.