‘Joc perfecte’ al torneig del Centre Porsche Andorra

Entre els passats dies 8 i 16 de maig, es va celebrar el primer torneig de pàdel del Centre Porsche Andorra, al qual hi van assistir diferents personalitats de l’esport, com ara el jugador Gustavo Morales, l’exfutbolista professional Javier Saviola i el youtuber Julio Corbacho.

Fotos: César De Pablos · Nelly Dedea

Àlex Coll al torneig de pàdel Centre Porsche Andorra

Les pistes de pàdel del rooftop de l’Hotel Mercure es van convertir en l’escenari del primer torneig d’aquesta disciplina, organitzat pel Centre Prestigi Automòbils, Prestigi Hotels i Club de Pàdel Prestigi. Amb una afluència de 150 participants en diferents categories, l’esdeveniment esportiu es va apuntar un match point que permet ser optimistes quant a la promoció de futures competicions.

torneig de pàdel Centre Porsche Andorra

Aleshores, el partit inaugural va comptar amb la participació de Javier Saviola, exfutbolista del Real Madrid i l’FC Barcelona, qui es va veure cara a cara amb el youtuber Julio Corbacho. D’aquest enfrontament, va sortir victoriós Saviola, però els veritables guanyadors van ser els espectadors que van gaudir d’aquest duel.

Javier Saviola al torneig de pàdel Centre Porsche Andorra
Una experiència de 360º

Si bé l’oferta esportiva va destacar per si mateixa, tots els presents es van deixar captivar per amenitats diverses, com ara l’exposició de novetats de Porsche, amb un espectacular GT4, l’imponent Cayenne Coupé i l’exuberant Panamera daurat de Corbacho. Mentrestant, els espectadors i jugadors van ser partícips d’activitats gastronòmiques al Rootop Lounge i a les carpes dels diferents patrocinadors i col·laboradors, com ara G.H.Mumm.

Públic al al torneig de pàdel Centre Porsche Andorra
Esport amb perspectiva solidària

Com a part de les activitats organitzades, aquest torneig va dur a terme una subhasta d’una pala de pàdel, del jugador Daniel Sanyo Gutiérrez, 6è en el rànquing del World Padel Tour, quina recaptació, així com a una part de les inscripcions, serà destinada a l’organització Gol Solidari, per a impulsar tots els seus projectes benèfics.

Premis al torneig de pàdel Centre Porsche Andorra

En cloure la cita, els guanyadors de les principals categories disputades van rebre premis i obsequis, gentilesa de MoraBanc, Engel & Völkers i Luo Andorra. L’esdeveniment també va comptar amb el patrocini de Santos Espais Interiors, Gala Perfumeries, Embotits Obach, Cristalleries Nou Estil, MESA, URCOSA, Restaurant Mama Maria, Estació Enclar Carburants, Andorcarn, entre altres.

Premis i regals al torneig de pàdel Centre Porsche Andorra