Vasari presenta «Knut», la seva nova col·lecció

El passat divendres a la tarda, Vasari va ser l’escenari per a la presentació en societat de la nova col·lecció de joies exclusives que porta el nom de Knut. Els diferents mitjans del país, així com les bloggers i influencers que van assistir a la presentació, van poder comprovar, en primera persona, la gran bellesa d’unes peces úniques d’alta joieria.

Foto: César De Pablos

KNUT és quelcom més que una joia, és un somni fet realitat, és la transformació d’un pensament en una peça exclusiva, gràcies a les mans i la mirada experta del mestre joier, és un desig que no es pot deixar escapar.

Punkandlady amb las peces de la nova col·lecció de Vasari
Foto: César De Pablos

Vasari, que l’any 1982 va revolucionar el sector de la joieria, segueix apostant per la passió pel disseny i el tractament exclusiu dels materials que utilitza. És per això que, totes les seves col·leccions i creacions, contenen un alt component innovador, inspirant-se en formes arquitectòniques, de la natura o en dissenys que van del barroc al minimalisme, però que mai et deixaran indiferent.

Vanessa Villen i les peces de Vasari
Foto: César De Pablos

Tanmateix, els darrers anys, Vasari ha creat una línia que va des de peces úniques d’alta joieria fins a peces més juvenils per un públic més jove, però tenint cura al màxim dels detalls. Estem parlant d’una col·lecció de línies geomètriques, que combinen peces d’or de 22 Q, brillant i mate, dotant-les d’un caràcter informal i elegant.

Foto: César De Pablos

Així que, si no et vols perdre la nova col·lecció KNUT, no deixis de visitar Vasari i, però, si t’agraden altres tendències, segur que les trobaràs a la botiga Vasari de l’Avinguda Carlemany, 14, d’Andorra la Vella.

Laura, blogger i influencer
Foto: César De Pablos