(+Fotos) VATEL Andorra celebra la graduació de la quarta promoció de l’escola

L’acte ha comptat amb la intervenció del conseller del Comú d’Encamp, Xavier Fernández Carrió, la Chef de Poste de l’Ambaixada de França, Amélie Mas, i el xef guanyador d’una Estrella Michelin, Jordi Grau.

Per: VATEL Andorra · Fotos: César De Pablos

Estudiants de VATEL Andorra

L’escola d’hoteleria i turisme d’Encamp Hotel & Tourism Business School VATEL Andorra ha celebrat aquet migdia la cerimònia de graduació dels alumnes de la quarta promoció dels estudis en Direcció Hotelera Internacional. A l’acte hi ha intervingut la Chef de Poste de l’Ambaixada de França, Amélie Mas; el conseller del Comú d’Encamp, Xavier Fernández Carrió; i Jordi Grau Lamarca, professor de cuina, xef executiu de Sport Hotels Resorts & Spa i recent guanyador d’una Estrella de la Guia Michelin al restaurant Ibaya, qui ha ofert una conferència  magistral. A més, també hi ha assistit la presidenta de l’Associació Autèntics Hotels d’Andorra, Esther Santuré.

Acte de graduació de VATEL Andorra

El xef Jordi Grau Lamarca ha estat el professional convidat per donar la conferència a la cerimònia. Grau ha recomanat als alumnes graduats que “cada dia i cada fet amb el que us trobeu serveixi pel vostre futur i la vostra carrera professional, incloent quan us equivoqueu”. “El més important és l’actitud, tenir implicació en la vostra feina perquè és el que us donarà fruits”, ha subratllat el primer xef d’Andorra en guanyar una Estrella Michelin.

Roser Daban
Una Escola amb molts valors

La directora de VATEL Andorra, Roser Daban, ha explicat que confia que els set alumnes que han acabat els seus estudis a l’escola d’hoteleria i turisme d’Encamp (quatre noies i tres nois), “treballeu sempre amb responsabilitat, compromís i entrega; valors que us ajudaran a enfrontar-vos a qualsevol situació professional i personal”. Daban els hi ha demanat que ofereixin el millor de sí mateixos, sobretot, amb les persones que puguin tenir a la seva disposició com a directors d’empreses turístiques.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

VATEL Andorra celebra la graduació de la quarta promoció de l