(+Fotos) Vicente del Bosque al 2n Club de Negocis del FC Andorra

Vicente del Bosque va ser el convidat del segon esdeveniment del Club de Negocis de la temporada del FC Andorra. L’exjugador i entrenador espanyol, amb una llarga i exitosa trajectòria a la seva esquena, va parlar sobre les seves experiències com a gestor i líder de grups d’alt rendiment davant la trentena d’empresaris que han assistit a la ponència.

Text: FC ANDORRA | Fotos: Noelia Farias i Elena Melgarejo 

El secretari d’Estat d’esports i joventut, Alain Cabanes, va presidir l’acte al qual també hi van assistir Francesc Destré i Higini Cierco com a màxims representants tricolors, el director general Jaume Nogués i membres del cos tècnic i futbolistes de la primera plantilla. Un cop acabat l’acte, tots els assistents va poder gaudir d’un càtering per clausurar la jornada.

Cal recordar que el Club de Negocis és una iniciativa que neix amb l’objectiu d’oferir a les empreses i organitzacions del teixit empresarial andorrà una plataforma exclusiva per a què s’involucrin en el creixement del club, accedint així a una potent xarxa de networking on intercanviar idees, fomentar sinergies i explorar oportunitats de negoci.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Vicente del Bosque al 2n Club de Negocis del FC Andorra