Welcome to fabulous UNNIC!

Sembla que va ser ahir quan UNNIC va obrir portes amb una gran festa d’entrada lliure i gratuïta, que va omplir el recinte de gom a gom, pàgines de premsa i hores de conversa. Sembla que va ser ahir que una enorme afluència va poder gaudir de la gran novetat del Principat, precisament… única, dels fantàstics còctels cortesia de bàrmans experimentats, de la tensió al voltant de les taules de joc, de poder caminar enmig de les màquines lluminoses, de sobte protagonistes d’una escena que, fins aleshores, molts només havíem vist a les pel·lícules americanes.

Ja fa un any d’aquell dia, i UNNIC ha volgut commemorar-ho organitzant un altre esdeveniment, de temàtica focalitzada en Las Vegas, que va començar a les vuit del vespre i es va allargar fins a altes hores de la matinada. Els assistents van poder delectar-se amb les cançons de grans llegendes com Elvis Presley o el mític “Happy Birthday Mister President” de Marylin Monroe, van poder “casar-se” a una capella de Las Vegas, assaborir mostres d’àpats i còctels ianquis, posar a prova les habilitats amb tornejos de pòquer, blackjack, i encomanar-se a l’atzar de la ruleta…

Un primer aniversari de traca que resumeix l’èxit viscut pel casino els darrers dotze mesos i que ens deixa albirar tots els que li queden per assolir. “El que passa a Las Vegas…”