Escola i fruites de tardor amb el xef Carles Flinch

Cada tardor el xef Carles Flinch, de Can Manel, col·labora amb l’Escola Bressol Dames de Meritxell per fer descobrir les fruites de la tardor als infants del centre.

Un dels objectius de l’Escola Bressol és ajudar als infants a adquirir un hàbit saludable a nivell de l’alimentació, a través de la descoberta de les fruites que es consumeixen en aquesta època de l’any.

La tasca del xef Carles Flinch era precisament ajudar els nens i nenes que freqüenten el centre a donar a conèixer els caquis, les figues, les mandarines, les peres, els plàtans o les magranes, entre d’altres. El cas és que molts dels alumnes de l’Escola Bressol encara no havien tastat mai algunes d’aquestes fruites i aquesta experiència dolça i divertida els va ser de gran ajuda.

Els menuts van seguir les instruccions del Carles, que els va anar guiant en la descoberta de les fruites. Com no podia ser d’altra manera, el xef portava el seu barret de cuiner, i els alumnes, per no ser menys, en portaven cadascun una rèplica de paper amb el seu nom escrit.

Tothom va quedar molt satisfet de la visita del Carles Flinch i ja es van donar cita per a l’any vinent.