L’Espiga d’Or segueix fent Mones de Pasqua a domicili

La pastisseria andorrana l’Espiga d’Or, que compta amb dos establiments, seguiran fent Mones i les entregaran a domicili.

Fotos: L’Espiga d’Or

L’Espiga d’Or i l’Spigata de l’Espiga d’Or han decidit mantenir la seva activitat durant la festivitat de Setmana Santa. És per això que seguiran fent Mones de Pasqua i enviant-les a domicili a totes les Parròquies del Principat.

Mones de Pasqua l'Espiga d'OrHan acordat que el pagament dels seus productes es faci mitjançant transferència bancària. Els dos establiments restaran oberts tots els dies de 08:00 h a 15:00 h, inclosos el Divendres Sant, el dissabte dia 11 d’abril, el diumenge dia 12 d’abril i el Dilluns de Pasqua. Els encàrrecs, però, s’hauran de realitzar un dia abans per tal que els pastissers tinguin temps de dur-los a terme.

Mones de Pasqua l'Espiga d'OrA part de Mones de Pasqua, els dos establiments de l’Espiga d’Or també tenen disponibles per encàrrec bunyols de Pasqua i pastissos, i ofereixen als seus clients la recollida dels productes a l’establiment si així ho desitgen.

Mones de Pasqua l'Espiga d'Or

democrates andorra