L’estiu més càlid i divertit es va viure a Aravell Golf & Country Club

L’època estival és de les més esperades per tothom, perquè marquen l’inici d’unes merescudes vacances que, acompanyades pel bon temps, permeten recarregar bateries per tornar a la rutina amb el millor ànim. Aravell Golf & Country Club, a la veïna província de Lleida, va presentar un ampli programa destinat a crear moments únics durant l’estiu.

Fotos: César Vidal

Quina millor manera d’aprofitar els dies d’estiu que gaudint d’un entorn natural agradable, amb la millor gastronomia, bona música i els còctels més refrescants que Aravell Golf & Country Club pot oferir. Del 12 de juliol al 27 d’agost, el famós club de golf lleidatà va acollir diverses activitats destinades a l’entreteniment dels seus socis i també de la resta del públic, amb el “Cinema sota les estrelles” com a punt de partida del programa proposat. Els assistents van gaudir de la projecció de la pel·lícula “Anna”, dirigida pel cineasta francès Luc Besson.

Aravell Estiu 2020

En el marc de l’agenda “Aravell Estiu 2020”, el club va organitzar la Festa d’Estiu 2020, on diferents food trucks van treure els sospirs dels presents que, des de les 12 del migdia fins a les 11 de la nit, també es van refrescar amb les barres de begudes, la zona de recreació infantil i fins i tot una estació de manicura. Marques prestigioses en el món de la gastronomia i les begudes, com ara Los Santos Ibéricos, Coca-Cola, Heineken, Royal Bliss i Perelada van ser-hi presents a la festa, on un DJ va animar la jornada amb l’espectacle “Música a la fresca”, mentre la cantautora francesa i amb ànima britànica, Adeline, va posar la cirera en el pastís amb un repertori impecable on va interpretar temes d’Alanis Morissette i Tracy Chapman.

Aravell Estiu 2020

Una altra sessió de “Cinema sota les estrelles” va tenir lloc el 26 de juliol passat, quan Aravell va projectar el llargmetratge “127 horas”, amb el cel estrellat i la majestuositat de les serres del Cadí com a protagonistes. Adeline pujaria a l’escenari una altra vegada en un concert acústic entranyable, el 13 d’agost, però abans seria la María Esteban qui enlluernaria al públic amb l’espectacle “María Esteban Sings Broadway”, el 30 de juliol, en el qual va interpretar diferents peces de jazz de compositors llegendaris com ara Harold Arlen, Cole Porter, Leonard Berstein, George Gershwin, entre altres.

Els ritmes més elegants del blues i el soul es van sentir a l’Aravell Golf & Country Club el 20 d’agost, en un concert íntim ofert pel duet Jack O’ Diamonds, que va servir d’avantsala a la mostra de la pel·lícula “La llamada de lo salvaje”, realitzada el passat 23 d’agost. La melodiosa veu de Madamme Mustash es va sentir quatre dies després, amb una increïble presentació de soul clàssic emmarcada en l’idíl·lic entorn natural d’Aravell, on van sonar èxits com ara “Ain’t no sunshine”, del mestre Bill Withers.

A l’espera de la confirmació de la data exacta de la “Festa de la Tardor”, Aravell Golf & Country Club continua apostant per convertir-se en una opció més que idònia per a l’entreteniment segur de tota la família, ja que, a banda de limitar l’aforament de les seves activitats, va adoptar mesures higièniques per garantir que cada experiència sigui plaent per a tots els convidats.

Troba totes les fotos d’aquesta fantàstica jornada al nostre Facebook.