(+Fotos) Exitosa estrena de Bipolar a les Fontetes

L’obra teatral de Jordi Troguet, que parla sobre la salut mental desafiant els tabús i posant l’accent en les capacitats individuals, allunyant-se de les limitacions que la societat sovint imposa, va omplir el teatre de les Fontetes en la seva primera funció, el passat 16 de novembre. Després de l’èxit aconseguit al país, amb la totalitat de les entrades venudes a les sis funcions, l’artista andorrà no descarta portar l’espectacle fora de les nostres fronteres. 

Fotos: Paula Cristina

“Bipolar” és quelcom més que una obra teatral, és una exploració artística de la salut mental i una crida a la inclusió social. Troguet, el cervell darrere d’aquesta obra, descriu la peça com una apologia a la integració d’una persona amb trastorn bipolar a la societat. Mitjançant l’ús de l’humor i la sàtira, l’espectacle aborda amb valentia un tema tan actual com la salut mental.

El show no només es limita a la interpretació actoral, sinó que incorpora elements com ara el mentalisme i la música en directe per permetre a l’espectador connectar, de manera més profunda, amb els temors i deliris del protagonista.

Al llarg de l’obra, la connexió entre els protagonistes i el públic és constant, tant des d’un punt de vista moral com físic. L’espectador es veu reflectit en les emocions i estats d’ànim del protagonista, alhora que participa activament en efectes d’il·lusionisme, mentalisme, hipnosi i telequinesi. Aquesta interacció única fa que cada representació sigui una experiència irrepetible, mantenint l’audiència enganxada des del primer moment fins al final.

Amb aquesta creació 100% andorrana, Jordi Troguet  vol donar veu als somnis i les il·lusions de les persones socialment marginades, utilitzant-les com a força impulsora per al canvi i per a la desestigmatització de la salut mental.

Després de l’èxit aclaparador aconseguit a les Fontetes, amb la totalitat de les entrades venudes els sis dies de programació, Jordi Troguet no descarta la possibilitat de portar aquesta producció andorrana fora del país, obrint portes a nous públics i consolidant l’impacte de Bipolar més enllà de les fronteres nacionals.

Gaudeix de totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Exitosa estrena de Bipolar a les Fontetes