La FAF va presentar el pla estratègic 2021-2024 amb suport de la UEFA

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va desvelar el pla estratègic que seguirà durant el període 2021-2024, en el qual la UEFA desenvoluparà un paper fonamental.

Fotos: FAF

Començant l’any 2021, la FAF va donar a conèixer la seva intenció d’ampliar les infraestructures disponibles per a la pràctica del futbol, motiu pel qual va demanar ajuts a FIFA i UEFA. Amb el Complex Esportiu de La Massana, recentment inaugurat, la imminent construcció d’un nou estadi, a Encamp, i el reforçament dels seus objectius generals, el màxim ens del futbol nacional va presentar el pla estratègic 2021-2024 que, en paraules del president Fèlix Àlvarez, “són unes línies molt exigents i ambicioses que ens hem marcat per millorar en totes i cadascuna de les branques de la federació”.

Futbol sala de la FAF

Quant als objectius generals, marcats per l’entitat, David Rodrigo, secretari general de la FAF, va explicar que un d’ells exigeix consolidar i millorar la governança i l’administració, la qual cosa permetrà avançar en propòsits successius, com ara millorar la marca de la FAF a través de la promoció de l’impacte positiu del futbol en la societat, fomentar el creixement del futbol i el futbol sala en les categories de base, reforçar i desenvolupar els clubs membres, potenciar el programa de la selecció nacional i, com és evident, mantenir i desenvolupar la infraestructura del futbol a Andorra. “Com a secretari general de la FAF, m’agradaria posar més èmfasi en la missió i els valors que la federació té prevista per als pròxims quatre anys, on la nostra tasca va més enllà del futbol en si. És per això que un dels punts claus que tindrem en consideració és la societat andorrana i causar un impacte positiu a través de l’esport”, va expressar Rodrigo, qui remarca que aquesta tasca anirà lligada a la millora dels resultats esportius del futbol andorrà.

Estadi de La Massana

Thierry Favre, director adjunt de la UEFA, va manifestar la seva satisfacció envers la línia seguida per la FAF, que s’emmarca en el programa UEFA Grow, que fomenta el creixement del futbol en el continent. “La creació d’aquest pla estratègic ha estat un procés molt detallat i, com sempre, la cooperació amb la FAF ha estat molt bona”, va manifestar Favre, qui també va felicitar l’equip federatiu pel nou estadi a La Massana. “És una obra fantàstica de la qual estem molt contents”, va dir el directiu, qui va refermar el suport de la UEFA envers la FAF.

Futbol femení FAF