La Federació Espanyola del Luxe posa la mirada sobre Andorra

Elite Excellence – Federació Espanyola del Luxe és una entitat inscrita i reconeguda pel Ministeri de l’Interior d’Espanya, i aixopluga més de 100 marques de luxe. Avui, a la seu administrativa d’Andbank, l’organització ha presentat el projecte ‘Elite Excellence Andorra’ amb el qual, entre altres objectius, preveu atraure noves inversions en el sector relacionats amb el luxe.

Fotos: César De Pablos

Elite Excellence

Amb “bombo y platillo”, Elite Excellence – Federació Andorrana del Luxe ha presentat la iniciativa ‘Elite Excellence Andorra’, per fer del Principat un territori fèrtil per al turisme de luxe, amb una oferta diversificada i orientada a un públic d’alt poder adquisitiu. El projecte compta amb el suport del Govern d’Andorra i, en representació d’aquest, ha assistit a l’acte el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la ministra de Turisme, Verònica Canals.

Representació de la Federació Espanyola del Luxe

Per assolir el principal objectiu de fer d’Andorra una destinació per al turisme de luxe, Elite Excellence contempla comptar amb la confiança i suport del teixit empresarial andorrà, per obrir portes a importants marques internacionals, tal com ho ha afirmat Kevin de Ribes, director de màrqueting i relacions institucionals de la federació.

Rosa Pons i Meri Marsà

Pel que fa a la posició del Govern d’Andorra, el ministre Gallardo ha celebrat que es considerés el Principat com a un potencial territori per a incentivar nous negocis, i ha valorat que, malgrat la crisi econòmica ocasionada per la Covid-19, aquesta no ha impactat de manera tan significativa en el consum intern, per la qual cosa considera l’aposta d’Elite Excellence com a una oportunitat perquè Andorra sigui capaç d’atraure turistes àvids de gaudir d’una oferta premium, tant de productes com de serveis.

Presentació a Andbank

A l’acte han assistit diferents personalitats del món empresarial i polític, com ara Josep Areny, president del grup Calbó i propietari del grup Sport Hotels; Meritxell Marsà i Rosa Pons, propietàries de The Embassy; Narcís Socías, CEO d’Andorra Sotheby’s; Víctor Colomé, pilot de cotxes i CEO de Three Sixty Racing; Nino Marot, conseller de Reactivació Econòmica del Comú d’Encamp; Nicolás El Busto, representant de l’Ambaixada d’Espanya al Principat d’Andorra, entre altres convidats. En representació d’Andbank, ha intervingut el Josep Maria Cabanes, sots-director General de Banca Privada.

democrates andorra