Financera d’Assegurances, al costat de tot un país

La vocació de Financera d’Assegurances és ser a prop de cada client, sigui quina sigui la seva necessitat. Per a l’empresa asseguradora, la voluntat d’ajudar és una marca indeleble dins de la seva filosofia, i així ho ha demostrat fins i tot en els moments més difícils.

Fotos: César De Pablos · Financera d’Assegurances

A banda de ser una companyia compromesa amb el benestar, la seguretat i la tranquil·litat dels seus clients, Financera d’Assegurances és una empresa 100% andorrana i plenament conscient de la realitat del país.

La companyia ha estat sempre compromesa a retornar a la societat la confiança que aquesta ha dipositat en l’empresa. En aquest sentit, Financera d’Assegurances ha estat part fonamental de l’èxit de petits i grans esportistes, de diferents disciplines, que enalteixen el nostre gentilici allà on porten la nostra bandera. Un cas molt representatiu és el del pilot Cristian España, patrocinat per l’empresa durant el seu primer Ral·li Dakar; també hi destaquen l’alpinista Stefi Troguet, qui va assolir un parell de ‘vuit mil’, o el de Margot Llobera, qui es prepara per complir el seu objectiu de competir també en un Ral·li Dakar.

Enric Sorribes i Financera d'Assegurances

Enric Sorribas, Director General de Financera d’Assegurances, expressa que “Andorra no té una llei específica sobre patrocinis, que permeti desgravar dispendis de patrocini, tal com n’hi ha a altres països”, però això no ha comportat cap impediment perquè la companyia posés el seu granet de sorra en l’assoliment de les fites esportives d’una quarantena d’atletes. “Ens agrada acompanyar la nostra família en aquest somni de ser professionals”, subratlla el Director General.

A banda de donar suport directe als esportistes, Financera d’Assegurances ha patrocinat diferents competicions, com ara la Spartan Race i la Olympus Race, així com diferents edicions de La Purito i el Campus 3×3, amb el basquetbolista Nacho Martín. Però un vessant pel qual destaca és, sens dubte, la solidaritat orientada a l’àmbit social, a través d’iniciatives que combinen la cultura i l’esport, per ajudar organitzacions benèfiques com ara Infants del Món i Unicef Andorra, les quals vetllen pel benestar dels infants en situació de vulnerabilitat.

“Durant la pandèmia de la Covid-19, Financera d’Assegurances no ha aturat el seu programa de patrocinis ni el suport als esportistes, sinó que hi ha incorporat a l’esquiador de fons Sergi Casabella”.

Enric Sorribes i Financera d'Assegurances

Fora de les nostres fronteres, l’empresa asseguradora també ha estat partícip de l’Oncotrail, una cursa on regna la companyonia i que permet ajudar els pacients oncològics acollits per la Fundació Oncolliga Girona i l’Institut Català d’Oncologia de Girona. Malgrat que l’Oncotrail d’enguany s’ha hagut d’ajornar arran de la pandèmia de la Covid-19, l’empresa asseguradora ha convocat la ciutadania perquè aporti el seu donatiu als dorsals 117 o 118, mitjançant la web www.oncolligagirona.cat.

Precisament, en el marc del confinament causat per la pandèmia, Financera d’Assegurances ha fet un pas més, aportant 10.000 euros al fons solidari del Govern d’Andorra. A la vegada, amb col·laboració de Flaix Andorra i VallBanc, l’asseguradora va impulsar la campanya “T’ajudem a ressorgir”, dirigida a petits empresaris i comerciants que necessitàvem promoció per a mantenir vius els seus negocis. Una nova demostració de l’esperit solidari que impera en el si de l’empresa fundada per l’Emili Grau, el 1968.

Enric Sorribes i Financera d'Assegurances