Grup de Folklore Casa de Portugal renova Junta Directiva

La Junta Directiva del Grup de Folklore Casa de Portugal va renovar els càrrecs electes per al període 2017-2019. L’entitat cultural fundada l’1 de maig del 1996 continuarà presidida per Tomàs Pires, Vania Novais renova com a vicepresidenta i José Luis Carvalho com a secretari i director artístic.

El càrrec de tresorer passarà a ser ocupat pel jove Patrick Ferreira i els vocals seran Candida de Barros, Manuel Gonçalves i Cami Medeiros que també té la coordinació del vestuari. Un dels objectius de la nova Junta Directiva és entrar a formar part del moviment folklòric portuguès, ostentat per la Federació de Folklore Portuguès, la qual cosa situaria el Principat d’Andorra en el mapa del grups portuguesos federats, integrat per prop de 600 entitats.

Els membres del grup iniciaran la seva activitat el mes de gener amb la tradicional visita del Cant de les Janeiras i al llarg de l’any tenen previstes diverses activitats. La seu social està situada a la carretera de la Comella, 10 d’Andorra la Vella.

andorra a taula