(+Fotos) Crowe Andorra celebra Sant Joan amb una gran festa a la Borda del Pi

La revetlla de Sant Joan va ser l’excusa perfecta perquè tots els professionals, col·laboradors i amics de Crowe Andorra es trobessin, a la Borda del Pi, per celebrar el tancament d’exercici en una vetllada on no va faltar animació, música, còctels i sorpreses.

Fotos: Noelia Farias

Instal·lada a Andorra des de l’any 2006, Crowe Andorra va ser creada per Antoni Bisbal Galbany, actual soci director de la firma i del departament fiscal; i per Vladimir Fernández Armengol, actual soci director dels departaments d’Auditoria i Assessorament.

Actualment, la firma compta amb més de 45 empleats, distribuïts en 4 departaments: Auditoria, Consultoria i Assessorament Comptable i Financer, Assessorament Fiscal i Tributari  i Assessorament Legal, i forma part de Crowe Global, una de les empreses de referència en l’àmbit internacional, amb presència a més de 130 països i més de 33.000 empleats.

Des de la seva posada en marxa, Crowe Andorra s’ha consolidat com el despatx de referència a Andorra, podent oferir un ampli ventall de serveis amb projecció internacional, a fi d’atendre les necessitats de totes aquelles persones i entitats que volen fer créixer el seu negoci fora de les fronteres del Principat, així com aquelles que, estant radicats a l’estranger, decideixen establir-se al país.

Festa a la Borda del Pi

Com ja és habitual en els darrers anys,  Crowe Andorra  celebra la revetlla de Sant Joan i aprofita l’ocasió per festejar amb el seu equip el tancament d’exercici. La festa s’organitza amb el suport de tot un seguit d’empreses andorranes col·laboradores de Crowe que intenten donar un aire fresc i diferent de les celebracions que realitzen altres empreses al Principat d’Andorra, tot i que la Vanessa i la Priscil·la van realitzar una magnífica organització perquè aquesta fos una celebració entranyable. Elles es van encarregar de dirigir i coordinar totes les activitats de la festa, així com  de la decoració de les instal·lacions i la vestimenta que havien de portar els convidats.

Crowe Andorra celebra Sant Joan amb una gran festa a la Borda del Pi

Enguany, la revetlla ha tingut lloc a la Borda del Pi, lloc típicament andorrà i emblemàtic a la parròquia de Canillo, que representa els valors i la tradició dels costums més arrelats en la cultura andorrana, valors amb els quals s’identifica plenament la firma.  Virtus Unita Fortior Crowe Andorra, aquest és el lema amb el qual treballa l’empresa.

Com cada any, la celebració aplega a tots els col·laboradors de l’empresa i té la voluntat d’agrair a tots els seus professionals, directius i socis, la dedicació, la constància, l’esforç i la gran professionalitat que han demostrat al llarg dels darrers setze anys.

Aperitiu i molta festa

El tret de sortida de la vetllada va ser al vespre, amb un aperitiu, acompanyat amb un bufet a l’aire lliure, elaborat i dirigit per l’entranyable Alberto de l’Hotel Prisma. Nombrosos espectacles van amenitzar la nit que va estar carregada de sorpreses per a tots els convidats i en la qual no van faltar els sortejos i premis pensats per a tots els col·laboradors.

La presència de drag queens, els xanquers, els balls i danses a càrrec de l’Escola Líquid Dansa, van fer gaudir a tots els convidats d’una vetllada immillorable, que va culminar amb un castell de focs d’artifici, de la mà de Gatzara Espectacles. Una festa inoblidable que deixa la porta oberta per a la celebració d’una nova edició l’any vinent, en la qual com sempre estan convidats clients, amics i treballadors.