(+Fotos) MoraBanc Andorra cau en el seu primer partit de pretemporada

El Limoges CSP va aconseguir la victòria el passat 24 d’agost amb motiu del V Trofeu Encamp de Bàsquet, disputat al Complex Esportiu d’Encamp. Cal destacar que, tant l’equip andorrà com el francès, van aprofitar les instal·lacions de la parròquia com a part de les seves estades de preparació per a les seves respectives temporades.

Trofeu Encamp de Bàsquet: MoraBanc vs Limoges

Tot i que el club andorrà va començar amb determinació, el Limoges, que ja venia de guanyar 85-82 contra el Roanne, va demostrar més confiança i va prendre la iniciativa en un partit que va deixar molt bones primeres sensacions en el MoraBanc Andorra. El primer quart va estar marcat per la igualtat, amb un marcador de 17-17. No obstant això, el Limoges va augmentar la seva intensitat al final del quart i va aconseguir un avantatge de 19-28.

En el segon quart, el MoraBanc va intentar millorar en defensa, però va tenir dificultats per anotar punts. El Limoges va mantenir la seva inèrcia positiva i va augmentar la seva diferència fins a 19-33. Tot i això, el club andorrà va recuperar-se i es va acostar a deu punts abans del descans, amb un marcador de 39-47.

El Limoges va seguir dominant amb encerts des de la línia exterior. Els de Natxo Lezkano van intentar respondre amb esforços defensius i algunes jugades de reacció, però el marcador al final del tercer quart era de 55-70 a favor del club dirigit per Philippe Herve. L’últim quart, el MoraBanc va lluitar per retallar la diferència, però els francesos van mantenir el control i van acabar guanyant el partit amb un marcador final de 77-82, malgrat les destacades actuacions de Marin Maric, amb 18 punts; Rafa Luz, amb 10 punts i 9 assistències, i Tyson Pérez, amb 10 rebots, que van fer de tot per mantenir viu l’equip andorrà.