Golden Tulip by Daguisa Hotels, nou patrocinador del BCA

Daguisa Hotels, una de les cadenes més importants d’Andorra, que gestiona la marca Golden Tulip del Grup Louvre Hotels al Principat, reprèn la seva aposta per l’esport del Principat i s’uneix a la família del Bàsquet Club MoraBanc Andorra com a patrocinador i hotel oficial.

Aquest matí, a la terrassa The RoofTop Van situada a la sisena planta del Golden Tulip Andorra Fènix Hotel, Gorka Aixàs, president del Bàsquet Club MoraBanc Andorra (BCA), i Jordi Daban, CEO de Daguisa Hotels, han presentat als mitjans de comunicació, l’acord de col·laboració pel qual Golden Tulip by Daguisa Hotels promocionarà la seva activitat mitjançant el patrocini del primer equip del BCA, que enguany militarà a la lliga ACB (Lliga Endesa) i EuroCup.

Per a Gorka Aixàs, president del BC MoraBanc Andorra, aquest acord suposa “associar el nostre Club amb una empresa andorrana tan arrelada al nostre país com Daguisa Hotels, que alhora té la projecció internacional que li proporciona gestionar la marca Golden Tulip, reconeguda a tot el món pels seus alts estàndards de qualitat”.

Per la seva banda, Jordi Daban, CEO de Daguisa Hotels, ha explicat que “és un privilegi estar present en una de les millors lligues de bàsquet europees i fer-ho de la mà d’un equip com el BCA”. Per al directiu d’una de les cadenes més importants del Principat, que sempre ha tingut el ferm compromís de patrocinar l’esport andorrà, “aquest nou acord forma part de la nostra estratègia d’internacionalització i suposa una gran oportunitat per arribar a clients potencials”.

Un acord, tres temporades

L’acord de col·laboració de BC MoraBanc Andorra i Golden Tulip by Daguisa Hotels té una durada de tres temporades esportives (2021/2022, 2022/2023 i 2023/2024) i suposa que la cadena hotelera tingui diverses contraprestacions d’imatge als partits del BCA, entre elles dues lones situades als vídeo-marcadors, així com el dret a realitzar promocions exclusives per als socis del BCA i que el Golden Tulip Andorra Fènix sigui l’hotel oficial i exclusiu del B. C. MoraBanc Andorra.