El Govern rectifica i permetrà les vendes promocionals online

La mesura corregida correspon a l’article 4 del Decret del 17-4-2020 de regulació de la venda de productes i serveis, a distància o mitjançant el comerç electrònic, durant la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Una de les consultes més recents que ha rebut el ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, durant les actualitzacions diàries en el marc de la crisi sanitària, ha estat sobre els criteris que fonamentaven la restricció de vendes promocionals en línia, prevista en el decret ja citat. En aquest sentit, Jover va explicar que des del Govern d’Andorra s’ha pres la decisió tirar enrere aquesta mesura.

ministre de Finances i portaveu Eric Jover vendes online
Foto: SFGA/CEsteve

“Hem rebut diferents demandes dels sectors, que ens han explicat que l’aturada de l’activitat econòmica havia ocasionat una acumulació d’estoc de productes”, va explicar, matisant que, en permetre les vendes promocionals, es podrà generar un benefici per a la fluïdesa de l’inventari d’algunes empreses.

Un altre canvi que va anunciar el ministre de Finances i Portaveu, va ser el canvi del règim de les empreses asseguradores que, abans de l’anunci de represa progressiva de l’activitat econòmica, restaven de guàrdia; ara es consideren obertes.