Una cinquantena d’estudiants de l’UdA es gradua

La Universitat ha ofert una recepció als estudiants dels bàtxelors de Ciències de lEducació, Infermeria, Administració d’Empreses i Informàtica i del Diploma Professional Avançat (DPA) en Administració i Finances que han acabat la carrera 

Fotos: Paula Cristina

Les promocions 2019 dels estudis reglats presencials de la Universitat d’Andorra (UdA) han celebrat l’acte de final de carrera a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Hi ha participat una cinquantena destudiants dels bàtxelors de Ciències de lEducació, Infermeria, Administració d’Empreses i Informàtica i del Diploma Professional Avançat (DPA) en Administració i Finances, que aquest curs han completat els seus estudis, en un emotiu acte que ha servit per lliurar-los l’orla i la beca de la promoció.

Els graduats, acompanyats pels seus familiars i amics, han estat rebuts pels directors del Centre de Ciències de la Salut i de lEducació i del Centre dEstudis Empresarials i TecnològicsVirginia López i Josep Fortórespectivament.

Acte de graduació uDa 2019López, que ha entregat els diferents diplomes als graduats i a les graduades ha volgut fer un fort reconeixement a l’esforç que tot l’alumnat ha hagut de fer front al llarg d’aquests anys, destacant que “el caliu de la familia, sense cap mena de dubte, ha estat clau per superar els moments més durs”.

Per la seva part, Fortó ha aportat als i a les estudiants quatre consells per al seu futur: no perdre mai les ganes d’aprendre, ser els millors ambaixadors de la Universitat d’Andorra, estimar la professió escollida i, “el més important, ser bones persones. 

També els coordinadors dels respectius bàtxelors els han dirigit unes paraules de felicitació, i un portaveu de cada promoció ha pronunciat un petit parlament d’agraïment.

L’acte, que ha finalitzat amb un refrigeri al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos, ha servit per celebrar duna manera festiva i en companyia de familiars i amics la finalització dels estudis de bàtxelor 

Acte de graduació uDa 2019Amb tot, l’acte de graduació amb el lliurament oficial dels tols, de mans de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, tindrà lloc durant l’acte d’inauguració del pròxim curs acadèmic, previst per al dia 22 d’octubre del 2019.