Hand Solo es prepara per a mostrar el seu documental a Cannes

David Aguilar, molt més conegut a les xarxes socials com Hand Solo, presentarà el documental ‘Mr. Hand Solo’ al Festival de Cannes que, arran de la pandèmia, enguany es realitzarà de manera virtual.

David Aguilar, AKA Hand Solo, és un jove que ha aconseguit fer d’una discapacitat una nova capacitat. Va néixer sense l’avantbraç dret, per la qual cosa va tenir una infància complicada, en ser víctima del bullying i haver de lluitar contra l’estigma associat, a causa de la discapacitat. Malgrat tot, el jove David no es va deixar vèncer per les paraules descoratjadores, sinó que va crear una pròtesi amb prop de 300 peces de Lego.

Aleshores, la imatge de Hand Solo va començar a prendre forma i la companyia danesa de joguines el va posar en el seu radar. En diverses ocasions, Lego ha expressat la seva satisfacció en veure com les seves peces eren aprofitades d’una forma tan creativa. Posteriorment, el David, que és un apassionat de la robòtica i l’enginyeria, va ser reconegut amb el rècord Guinness, en convertir-se en la primera persona en crear una pròtesi de braç, 100% funcional, fabricada íntegrament amb peces de Lego.

Ara que la seva història podrà ser visible al Festival de Cannes, almenys de manera virtual, aquesta podrà arribar a diferents racons del món. Des del 22 al 26 de juny, el documental ‘Mr. Hand Solo’ serà un de tants treballs audiovisuals que aplegarà el festival. Per al David, qui va compartir el tràiler a les seves xarxes socials, aquesta és una fita que li comporta una “indescriptible felicitat”, ja que “sé que emocionarà, inspirarà i ajudarà a molta gent” perquè pugui superar el bullying i els estigmes associats amb la discapacitat.