Encamp es consolida com a parròquia esportiva amb la visita del Barça

Durant l’estiu la parròquia d’Encamp ha acollit els entrenaments de pretemporada de les diferents disciplines de l’FC Barcelona, entre elles el futbol sala, handbol, hoquei patins i bàsquet júnior masculí, a partir de l’acord que el club i el comú van signar fa 13 anys per fer de la vila una destinació de turisme esportiu.

Fotos: Comú d’Encamp

Estada de l'FC Barcelona a Encamp

La secció masculina de futbol sala de l’FC Barcelona va ser la primera a allotjar-se a la parròquia d’Encamp i en fer servir les seves instal·lacions esportives, entre el 5 i 8 d’agost, com a part de l’estada de pretemporada que el conjunt blaugrana va preparar per encarar en bona forma les pròximes competicions.

Estada de l'FC Barcelona a Encamp

Les sensacions de satisfacció són mútues, ja que el cònsol menor de la parròquia, Jean Michel Rascagnères, va sentenciar que “les estades esportives del Barça ens situen en una posició destacada com a destinació esportiva”, mentre que l’entrenador Jesús Velasco va valorar que “Encamp és perfecte per començar la pretemporada, per l’entorn, instal·lacions i clima”, que permeten desenvolupar un programa d’entrenament òptim. A aquesta premissa va subscriure el capità de l’equip, Sergio Lozano, ja que “entrenar aquí és un privilegi, tant per la temperatura i les condicions com per poder córrer en plena muntanya”.

Estada de l'FC Barcelona a Encamp

Del 9 al 12 d’agost, va arribar el torn de la secció d’handbol, mentre que l’hoquei patins va fer el mateix entre el 14 i el 18 d’agost, per donar pas, del 19 al 22 d’agost, al Barça júnior masculí de bàsquet.

El cicle de pretemporada el completarà el Barça CBS femení, que el març passat va certificar el seu ascens a la Lliga Femenina Endesa de bàsquet. Les talentoses jugadores i el cos tècnic visitaran Encamp entre el 21 i el 24 de setembre.

Jean Michel Rascagnères va agrair que el Barça “continuï confiant en Encamp per fer les preparacions” i, des del comú, s’ha confirmat que es continuaran desenvolupant accions per posicionar la parròquia com a destinació turística esportiva.