Ha arribat a Andorra el coworking Hive Five by BOMOSA

Avui al matí s’ha fet oficial la inauguració del nou espai de coworking Hive Five by BOMOSA de la mà del director general de BOMOSA, Manel Garcia, el fundador de l’Univers BOMOSA, Turi Mora, i el Project Manager de Hive Five by BOMOSA, Martí Batalla.

A l’acte també hi ha assistit Xavier Espot, Cap de Govern d’Andorra, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i Conxita Marsol, Cònsol Major d’Andorra la Vella.

Hive Five by BOMOSA

Aquest nou espai vol impulsar la creació d’empreses dins el Principat, sempre des del punt de vista de la innovació, la sostenibilitat i la solidaritat. És per això que els seus promotors estan en permanent contacte amb institucions i entitats del tercer sector a Andorra, per convertir aquest coworking, en un aliat en la diversificació econòmica, com també de l’emprenedoria i el talent.

Manel Garcia ha agraït “el treball conjunt fet amb Govern i Comú per trobar la millor fórmula per fer possible que les empreses ubicades a Hive Five puguin domiciliar la seva seu social al cowork, respectant la norma que regular l’obertura de negocis al Principat i que, sens dubte, serà també un aspecte molt positiu per atreure talent internacional cap al Principat”.

Hive Five by BOMOSA

Entre els serveis que ofereix aquest espai, s’inclou un acompanyament de les empreses en tot allò que puguin necessitar, ja sigui assessorament, mentoria o inversió. A més a més, també es planteja un programa de formació en funció de les necessitats que plategin els seus usuaris. Al ser un corworking on es pot seguir un estil de vida saludable i sostenible, Hive Five by BOMOSA compta amb un Open Corner innovador, on s’hi poden trobat productes d’alimentació i cafeteria ecològics i de proximitat.

L’edifici compta amb sis plantes amb més de 1.200 m2 i amb una capacitat per a 140 punts de treball, que de moment queden reduïts a 70 a causa de les mesures sanitàries. També disposa de 16 sales de reunions i dos espais per a actes i presentacions, com també un multi-espai amb terrassa exterior i vistes panoràmiques, que es pot llogar per a qualsevol tipus d’esdeveniments.

Hive Five by BOMOSA

Hive Five by BOMOSA

Av. Doctor Mitjavila, 5 · Edifici BOMOSA – ALBA · AD500 Andorra la Vella · www.hivefive.ad