“Keep calm and go to Andorra”, una línia jove ideal per promocionar el país

La idea va sorgir entre dos amics, tot xerrant al restaurant Eximi, a Andorra la Vella. Nicole Assié i Joseph Alexandre Riachi van coincidir en la necessitat que el país oferís una línia dinàmica de productes promocionals que permetés als turistes endur-se’n un bon record. Així va néixer “Keep calm and go to Andorra”, un projecte amb un gran futur.

Keep calm and go to AndorraUn simpàtic logotip amb un aire “vintage” convida a prendre’s les coses amb tranquil·litat i amb consciència ecològica. Perquè tota la línia de productes “Keep calm and go to Andorra” està fabricada amb cotons biològics i de comerç just, uns productes molt agradables de portar, que es corresponen als criteris intrínsecs d’Andorra, un país amb un gran respecte per al medi ambient. Una gamma que proposa peces per a tota la família, des dels bodis per als bebès fins a les càlides dessuadores per als més grans, passant per una gran varietat de samarretes, bosses, necessers o tasses, així com fins i tot un perfum ambientador per a la llar. “Tot està fet pensant en les persones joves que es volen endur un record diferent d’Andorra que fugi de les coses més clàssiques, i sempre amb una gamma de preus a l’abast de totes les butxaques i que ben aviat es converteixi en un símbol dinàmic que s’identifiqui amb el país”, explica l’Àlex Riachi.

Keep calm and go to AndorraLa Nicole Assié reitera que “volem oferir uns ‘souvenirs’ originals que marquin una identitat pròpia i que puguin agradar a tothom, principalment als joves”. La Nicole i l’Àlex van crear fa uns mesos l’empresa Phoenicia Invest, on s’emmarquen tots aquests nous productes que ja es poden trobar a diferents punts de venda del Principat. “Volem que els milions de turistes que ens visiten puguin trobar els nostres ‘souvenirs’ en un gran nombre d’establiments del país i que de cara al futur, la imatge de ‘Keep calm’ s’associï invariablement amb el Principat d’Andorra” indica l’Àlex.

Keep calm and go to Andorra