Khaoula Bouchkhi va oferir un concert emotiu al Hard Rock Cafe

L’artista nord-africana Khaoula Bouchkhi va oferir, ahir a la nit, un espectacular concert al Hard Rock Cafe Andorra i va obsequiar el públic assistent amb un repertori de cançons versionant Aretha Franklin, Nina Simone o Mahalia Jackson.

Khaoula Bouchkhi és una versàtil cantant de soul, funk i disco involucrada en diferents projectes de la millor música negra: Vanilla Black & The Truesouls, The Flytones, Les Artistes o Kay B. Quintet, entre d’altres. Khaoula Bouchkhi és una artista molt completa, ja que no solament és cantant, sinó que també és ballarina i actriu.

Té una veu portentosa, una imatge espectacular i sap com modelar la veu per posar-se el públic a la butxaca. I això va fer en el seu concert al Hard Rock Cafe Andorra, on els nombrosos assistents van gaudir d’una vetllada memorable.

El local estava ple a vessar, ja que hi havia un considerable nombre de persones celebrant els tradicionals sopars de Nadal, i van aprofitar l’actuació de Khaoula Bouchkhi per arrodonir el vespre festiu.