(+Fotos) La Cortinada i Arans celebren tres dies de Festa Major

Les dues viles ordinenques van iniciar el programa d’activitats commemoratives el passat divendres 1 de setembre, amb una visita i degustació de cerveses gentilesa de Cerveseria Boris. Durant tot el cap de setmana, grans i petits van poder gaudir plegats de la Festa Major.

Fotos: Noelia Farias · César De Pablos

Festa major de la cortinada i arans

El repic de les campanes va marcar l’inici formal de la Festa Major de La Cortinada i Arans, el qual va tenir lloc el passat 1 de setembre amb un programa molt variat que va constar d’un espectacle humorístic a càrrec de MIKIVAND i un divertit concert amb el Fabio Canu, que van deixar la taula servida perquè la DJ Patrícia Mantovani tanqués una jornada de divendres molt animada.

Festa major de la cortinada i arans

L’al·licient gastronòmic d’aquell dia va ser l’hamburguesada que la comissió de festes i Poltrand van saber gestar de la millor manera. Allà, desenes de veïns i visitants i van confluir per gaudir d’una estona amena i divertida.

Festa major de la cortinada i arans

Dissabte la festa continuà amb diferents torns de visites guiades a Cal Pal, així com la possibilitat provar jocs tradicionals de fusta i de ser testimonis de l’espectacle infantil ‘Una maleta de contes’. A més a més, per als més esportistes, el torneig de pitch and putt organitzat per l’Ordino Golf Club va ser una opció més que ideal. Aquesta vegada, la música la va portar GAS a 3, amb un concert que va deixar les energies ben amunt perquè Patrícia Mantovani, una vegada més, tanqués la festa amb les seves mescles més electritzants.

Festa major de la cortinada i aransUn missatge per a la comunitat

Entre totes les activitats dominicals, cal destacar la celebració de la Santa Missa a l’església de Sant Martí de La Cortinada, a la qual van assistir personalitats de la corporació comunal i fidels de la parròquia d’Ordino. Allà, mossèn Joan Fenosa Antoni va compartir una reflexió sobre els reptes de la societat moderna que, cada vegada més, “s’allunya i passa de la religiositat”, motiu pel qual, indicava, “cal recuperar el caràcter comunitari i familiar de la Festa Major, perquè no només sigui una celebració de nit sinó un punt de trobada entre els veïns i les famílies”.

Festa major de la cortinada i aransAquell diumenge, que va començar de bon matí amb una actuació dels Castelers d’Andorra i la 9a Vertical Gall de Bosc, va cloure amb una xocolatada, repartiment de coca, un show de màgia i un ball de tarda.

Gaudeix de moltes més fotos aquí:

Festa Major de La Cortinada