La cursa nadalenca ‘El Petit Santa Claus’ arriba a la 4a edició

L’estadi comunal Joan Samarra Vila d’Andorra la Vella va acollir, el passat dissabte 18 de desembre, la quarta edició de la cursa atlètica ‘El Petit Santa Claus’, que enguany ha comptat amb la participació d’una cinquantena d’infants.

Foto: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

Malgrat les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de la Covid-19, Andorra la Vella va poder celebrar, un any més, la cursa atlètica nadalenca “El Petit Santa Claus”, la qual va comptar amb la participació de 50 infants d’edats compreses entre zero i dotze anys. L’acte va començar prop a la cinc de la tarda, a l’estadi comunal. La competició va estar dividida en diferents circuits, que van tenir en compte les diferents categories, pollets, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils i, en tot moment, els infants van haver de portar mascaretes per tal d’evitar contagis,  a causa de la Covid-19.

Tots els participants, en acabar la competició, van rebre un obsequi i van poder participar del repartiment de coca i xocalata que es va fer al mateix estadi. També van tenir la possibilitat de lliurar la seva carta al Pare Noel.

Per la seva banda, Josep Graells, president del club Atletisme Valls d’Andorra, es va mostrar satisfet per la bona acollida que va tenir aquesta quarta edició, tot i que va reconèixer que, a causa dels nous casos de Covid-19, van tenir moltes baixes.