(+Fotos) La farmàcia Artemisa obre portes a la capital

Per celebrar la culminació d’un projecte que va arrancar ara fa un any — gràcies a l’esforç i dedicació que van posar tant l’Esther com la Vanessa —, prop d’una cinquantena de persones, entre clients i amics, es van aplegar a les instal·lacions d’Artemisa per participar en la inauguració de la farmàcia, que va obrir portes el passat 24 d’abril.

Fotos: Noelia Farias

Després d’un any d’esforç, obre les portes al país la Farmàcia Artemisa de la mà de l’Esther i la Vanessa, un nou espai de salut de més de 100 metres quadrats situat a la Baixada del Molí, 19 d’Andorra la Vella.

A banda de la dispensació dels medicaments essencials, ofereix assessorament personalitzat sobre salut i benestar, així com diferents productes i serveis que ajuden a promoure un estil de vida saludable. Un fet que es reflecteix en la seva selecció de productes de qualitat i múltiples opcions per a tothom.

De cara als mesos següents es realitzaran tallers, cursos i xerrades amb professionals qualificats d’àmbits relacionats amb la salut i la cura personal. L’objectiu és que la Farmàcia Artemisa sigui un espai de salut participatiu, on tothom pugui sentir-se ben assessorat i amb total confiança.

L’obertura de la farmàcia Artemisa, que va tenir lloc a mitjans del mes d’abril, va atraure l’atenció de moltes persones, sobretot dels residents de la zona, que van destacar la gran varietat de productes disponibles i van elogiar la professionalitat i el tracte exquisit, tant de l’Esther com de la Vanessa, que a partir d’ara estaran al capdavant de l’establiment.

La farmàcia Artemisa obre portes a la capital