(+Fotos) La fusió entre el rústic i el modern arriba al país amb Vesmar Pojects

Per celebrar el seu tercer aniversari al país, Vesmar va inaugurar el seu primer showroom de projectes a la capital.

Fotos: Núria Solanelles i Noelia Farias

La inauguració va comptar amb la presència d’importants  empresaris, arquitectes, dissenyadors i clients del país, així com de l’equip de treball de Vesmar Projects, familiars i amics.  Com és habitual, a la  celebració no va faltar el tradicional pica-pica,  que va incloure pernil ibèric, així com el brindis per a commemorar l’ocasió.

Vesmar Projects

Vesmar Projects és una empresa especialitzada en la gestió de projectes d’obra, des de grans construccions fins a treballs més petits, en el sector de la fusta tradicional. A més, destaca per la creació de projectes únics i exclusius, amb una visió innovadora i creativa.

El secret del seu èxit rau en la seva filosofia de treball. L’empresa s’enfoca en el gran problema que actualment existeix en el sector de la construcció, que és la manca de personal. En aquest sentit, Vesmar Projects, com a empresa líder en el sector, compta amb una plantilla de més de 60 treballadors, tant a Andorra com a Espanya, que s’especialitzen en la instal·lació i muntatge, així com en oferir solucions de fusta en general.

A més, Vesmar Projects destaca pel seu servei postvenda, un dels més valorats pels seus clients. Diferenciant-se de la resta, ofereix un seguiment personalitzat després de la finalització del projecte. Aquest compromís amb la satisfacció del client es veu recolzat per la seva àmplia experiència en la realització de projectes, tant a nivell nacional com internacional.

Amb la recent inauguració del showroom, Vesmar Projects posa a disposició dels clients un ampli espai d’exhibició de més de 200 metres quadrats, on es pot descobrir tot l’equipament amb el qual treballa. El showroom ofereix una àmplia gamma de productes, incloent-hi diferents tipus de parquets, portes, armaris, taules, llars de foc i mobiliari de fusta combinat amb ferro, així com peces exclusives com ara una banyera de pedra de 1.400 quilos, entre altres.

Elements rústics i moderns

Vesmar Projects neix amb la voluntat de fusionar de manera innovadora elements rústics i moderns. Aquesta fusió, presentada al showroom, compta amb el suport d’un gran fabricant com ara SURCO, que li permet abordar qualsevol mena de projecte fins i tot els inimaginables.

Cal destacar que el nou showroom s’ocupa de fer realitat tot tipus de projectes vinculats a l’obra, tant a casa dels particulars, com a empreses i hotels, així com estructures de fusta. També s’encarrega  de la realització de renders realistes. Pel que fa als projectes, Vesmar Projects treballa amb parquet natural i realitza estructures de fusta de tota mena, així com mobiliari exclusiu que barreja fusta i ferro. La fusta utilitzada és de la més alta qualitat, provinent d’Indonèsia i amb una història rica i antiga. Aquests treballs es poden dur a terme, tant en edificis com xalets particulars, hotels i fins i tot pletes.

Justament, la pedra angular de l’èxit de Vesmar Projects resideix en el seu compromís amb la qualitat i la innovació, ja que treballa amb productes directament de fàbrica, eliminant la necessitat d’intermediaris. La instal·lació i el muntatge es duen a terme per un equip de professionals de plantilla fixa, i el servei de postvenda garanteix  la satisfacció dels clients.

Projectes que avalen els serveis de Vesmar Projects  

Els projectes realitzats per Vesmar Projects són testimonis del seu compromís i professionalitat. L’empresa  ha participat en importants obres dutes a terme a Andorra i a Espanya. Al nostre país s’ha encarregat de la col·locació del terra, parets i portes, a la promoció de la Querola d’Ordino. També destaca la seva actuació a l’Isard Home El Tarter, un projecte de 60 habitatges de luxe, construït amb fusta i pedra natural, ubicat a peu de pistes al Tarter, i també cal destacar la seva participació fent el revestiment de fusta a les instal·lacions de MartíMotos.

Més enllà de les nostres fronteres, Vesmar Projects ha col·laborat en projectes emblemàtics com ara la pleta Arriu, a Baqueira Beret; l’Hospital de Sant Joan de Déu i hotels prestigiosos com el Princesa Sofia i Villa Emilia BCN, i també espais d’oci com ara el restaurant italià Luigi de Barcelona. Aquests casos demostren la capacitat de l’empresa per complir amb les expectatives dels clients en diversos contextos i escenaris.

Carrer de la Grau, 22
Andorra la Vella
Tel.: +376 618 627
vesmarsl@hotmail.com
Per més projectes visiteu la nostra web
www.vesmarwood.com

 

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

La fusió entre el rústic i el modern arriba al país amb Vesmar Pojects