La màgia del circ va enlluernar la parròquia d’Encamp

Des del 18 de desembre fins al 6 de gener, el “Gran Circ de Nadal” s’instal·la a Encamp per a oferir un espectacle, d’acrobàcia i fantasia, per a poder gaudir amb tota la família.

Fotos: Reinaldo Márquez

La primera funció del circ va tenir lloc el passat divendres, dia 18 de desembre, i s’allargarà fins al 6 de gener, exceptuant el dia 24. El Comú d’Encamp ha programat diverses sessions de l’espectacle al matí, tarda i vespre, depenent el dia, per a poder acollir el màxim d’assistents possibles. L’activitat, que està destinada a tota la família, es desenvolupa a la sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i té com a objectiu completar el cicle d’espectacles infantils previstos en l’àmbit cultural de la parròquia.

La producció de l’espectacle d’acrobàcies i malabars va anar a càrrec d’Angel Días, que prové de diferents circs dels països veïns i ha comptat amb la participació de Gatzara Espectacles.

Cal ressaltar que l’espectacle circense compta amb més d’11 artistes en escena, que recentment van ser guardonats amb un dels primers premis del Festival de Circ de Montecarlo.

A causa de la situació actual de la pandèmia, l’aforament a l’espectacle es va reduir a un 30% amb la finalitat de garantir el protocol sanitari establert pel ministeri de Salut. De les 450 localitats disponibles, de la sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, només es van habilitar 128. En aquest sentit, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va assegurar que les mesures de seguretat estan garantides, “l’espectador no ha de tenir por per res”.

Per a gaudir d’aquest espectacle familiar és necessari realitzar la compra prèvia de les localitats.

Les sessions previstes i horaris:

Del 28 de desembre al 2 de gener, a les 16 h i a les 19.30 h

3 de gener a les 12 h i a les 18 h

4 i 5 de gener a les 16 h i 19.30 h

6 de gener a les 18 h

La compra de l’entrada es pot realitzar a través de la pàgina web del Comú d’Encamp www.comuencamp.ad i té un cost de 12 € per a adults, 8 € per als infants i és gratuïta per als menors de 3 anys.