Sentir-se com a casa a la primera planta de la Joieria Berna

La reforma de la Joieria Berna ha cuidat tots els detalls per a poder oferir un tracte excel·lent a tots els seus clients. És per això que s’ha creat un espai, a la planta superior de la botiga, on els visitants poden tenir més intimitat i relaxar-se mentre reben una atenció més personalitzada. Coneix el seu nou altell.

Fotos: César Vidal / César De Pablos

El nou altell de Berna no deixa a ningú indiferent. Només entrar, les parets i el sostre de fusta que formen aquest espai, a la primera planta de la botiga, es contraposen amb els elements clars i futuristes de la planta baixa, creant un contrast que dona un molt bon resultat, com també una simetria a tot l’establiment. A més a més, aquesta altura de 6 metres ha permès fer uns grans finestrals que encara emfatitzen molt més aquest doble espai.

Aquest altell, també protagonitzat per Rolex, s’ha limitat amb una barana blanca molt llarga, que va de punta a punta de Berna, i compta amb dues zones diferenciades: una, tipus sala d’estar, formada per quatre butaques al voltant d’una llar de foc i diferents llibres sobre rellotgeria. Mentre que, la segona zona està formada per un altre espai, on els clients poden tenir més intimitat mentre escullen el que serà el seu futur rellotge, i gaudeixen d’una vista que els hi permet veure tota la botiga en tot moment.

Altell de la Joieria Berna