Patek Philippe, prestigi a la Joieria Berna

Patek Philippe és una de les marques de rellotgeria més prestigioses del món, amb gairebé dos-cents anys d’història, ja que la seva activitat va començar l’any 1839. A Andorra, la podràs trobar a la joieria Berna, distribuïdora oficial, on l’última reforma d’aquest establiment li ha donat un espai exclusiu, cuidant tots els detalls.

Fotos: César Vidal / César De Pablos

L’espai Patek Philipe, situat a mà dreta de la planta baixa de la nova joieria Berna, ha plasmat, de manera molt fidedigna, els valors de la marca. Iñigo Amézola ha sigut l’encarregat de la creació d’aquesta zona. Amézola és un arquitecte de prestigi i fundador de Principia Design, una empresa d’arquitectura, consultoria i disseny estratègic especialitzada en punts de venda per als sectors financer i retail.

Aquesta part de l’establiment està dividida en dos espais: el primer, a tocar de l’aparador, està format per una petita zona amb sofàs on els clients poden relaxar-se mentre esperen o mentre són atesos pels professionals de la joieria. El segon, en canvi, és un espai més enfocat a la venda, on els clients poden mirar i provar-se el que serà el rellotge dels seus somnis i on es troben els expositors.

Queda ben clar, doncs, que aquesta nova zona realça els valors de la marca i deixa ben reflectit el luxe i l’exclusivitat que aquesta es mereix.

Espai Patek Philippe a la Joieria Berna