La Xarranca et porta l’art a casa amb el projecte Circul’art

L’associació “Grup de creació La Xarranca” va engegar el projecte Circul’art, una iniciativa pensada perquè els creadors artístics andorrans puguin apropar les seves obres a la ciutadania, sigui a habitatges particulars, despatxos, consultes o oficines professionals.

Fotos: La Xarranca

El passat 17 ‘octubre, La Xarranca va presentar al públic els detalls del projecte “Circul’art, convida l’art a casa teva”, que busca promoure l’art a Andorra i la feina dels creadors locals, mentre que els espectadors, ciutadans comuns, podran apreciar aquestes obres a la comoditat de les seves llars o llocs de treball.

Hi ha dos circuits de quatre obres cadascun i, a canvi d’una aportació anyal de 150 euros, els abonats podran gaudir del circuit de la seva elecció; és a dir, cada trimestre, l’abonat rebrà una obra diferent i la que tenia passarà a mans d’un altre abonat. Les obres, entre les quals destaquen creacions de Gemma Piera, Eve Ariza i Montserrat Altimires, són de format reduït per facilitar la fluïdesa del programa; pel que fa a les obres planes, aquestes assoleixen un màxim de 60x60x15 cm, mentre que les obres amb volum tenen una mida màxima de 65x50x50 cm.

Exposades fins al 31 d’octubre, al vestíbul del Centre Cultural La Llacuna, i del 2 al 14 de novembre, a l’espai La Peixera, les vuit obres seleccionades romandran exposades perquè tot el públic andorrà pugui gaudir d’aquesta proposta artística amb la qual La Xarranca vol “afavorir la creació d’una complicitat entre l’obra i l’espectador en la intimitat de la llar”.

Més informació a través de xarranca.artistes@gmail.com

democrates 2023