L’“Art en el vinil” va renéixer a Escaldes-Engordany

Si ets un fanàtic de la música o un apassionat de l’art no pots deixar escapar aquesta oportunitat. Des del 17 de juliol i fins al 26 de setembre de 2020, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) trobaràs una estupenda exposició “Art en el vinil”.

Una mostra, que fusiona l’art i la música, que et convida a realitzar un recorregut per la cultura popular del segle XX, eclèctica i nostàlgica. “Art en el Vinil” és una exposició en la qual podràs conèixer més de 300 portades originals de discos procedents d’una col·lecció particular (Col·lecció Chambao). En l’exposició es destaquen noms com ara Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí, Basquiat o Andy Warhol, entre altres. Les portades evoquen els èxits dels grans de la música, com ara David Bowie, els Rolling Stone, Pet Shop Boys o The Beatles, entre alguns dels més destacats. Una mostra que expressa l’estreta relació existent entre la música i l’art, sigui com a inspiració mútua o com a col·laboració, en aquest cas en format de portades de discos, cartells de concert o rodatges de videoclips.

Cal ressaltar que podràs trobar un apartat dedicat a la música que es va produir en el contacte del moviment lúdic cultural de la ‘Movida Madrileña’.

Si estàs interessat a aprendre més sobre el món de l’art, i la fusió existent amb la música, pots fer una visita guiada o bé visitar el CAEE, fins al 26 de setembre. Per a més informació visita   www.e-e.ad.

Visites guiades nocturnes: l’1 i el 10 de setembre, a les 20.30 h i a les 22 h.
Horaris:
De dilluns a dissabte: de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h
Diumenges de juliol i agost: de 9.30 a 13.30 h
Places limitades. Activitats gratuïtes amb reserva prèvia al telèfon 802255 o centreart@e-e.ad