L’assessoria empresarial andorrana addwill incorpora Maika Nin Sans com a nova directora

En el transcurs d’un magnífic dinar d’equip a La Petite Fôret d’Andorra la Vella, el passat 28 de setembre, els socis d’addwill van presentar la incorporació de Maika Nin Sans com a nova directora de l’empresa.

A l’acte van assistir-hi els socis d’addwill, Sergi Rovira, Albert Folguera, Eduard Navarro, Marc Artero i Sergio Balagué, que van destacar l’excel·lent acollida de tot l’equip a la nova directora.

Maika Nin Sans, que és experta en consultoria i assessorament fiscal a empreses i particulars, va participar en la modificació de la Llei de comptabilitat dels empresaris per adequar-la a l’entrada en vigor de l’impost sobre societats.

Amb àmplia experiència en l’assessorament d’entitats privades i públiques, Maika Nin va exercir també com a consellera delegada de Finances, Comptabilitat, Administració i Noves tecnologies del Comú d’Andorra la Vella des d’inicis del 2012 i fins al 2019.

En una jornada molt especial, tot l’equip d’addwill es va cohesionar per continuar treballant en el creixement del despatx, fonamentat en la feina ben feta i l’acompanyament del client oferint serveis a mida, amb solucions innovadores i eficients.

addwill compta amb un equip local de 15 professionals, i ofereix serveis multidisciplinaris centrats en l’àmbit comptable, laboral i fiscal, tant pel que fa a la gestió com a l’assessorament i consultoria.

addwill també acompanya als projectes que volen instal·lar-se a Andorra, des de la fase més inicial, en la seva constitució, fins a l’inici de la seva activitat, o processos de venda.

Cal esmentar que la xarxa d’addwill cobreix íntegrament qualsevol necessitat d’assessorament mercantil, processal, civil, fiscal, comptable i laboral, tant a Andorra com a l’estranger. Amb oficines a Andorra la Vella, Barcelona (a Passeig de Sant Gervasi i al Carrer Balmes), Madrid, Girona i Balears, i formant part de la xarxa internacional ITSG (International Tax Specialist Group), addwill soluciona fàcilment i amb agilitat les necessitats de les empreses andorranes amb vincles internacionals.

Amb un equip humà de més de 100 professionals d’alta qualificació, addwill treballa amb l’objectiu que els seus clients puguin centrar-se en el seu projecte i fer-lo créixer, aportant compromís i precisió en el seu dia a dia, així com coneixement i valor afegit en les seves decisions estratègiques, garantint serveis personalitzats i amb uns valors molt clars: iniciativa, honestedat, objectivitat, rigor, eficiència i innovació.

La Maika dirigirà amb entusiasme un equip humà preparat per assolir qualsevol repte empresarial al servei dels seus clients a Andorra, aportant iniciatives en tot moment, innovant en l’assessorament tradicional i fent realitat l’esperit d’addwill: “la teva visió, el nostre repte”.