Les ‘Andorfines’ de Patxi Leiva arriben al Teatre de les Fontetes

En el marc del projecte ‘La Cultura no s’atura’, el cantant i compositor, Patxi Leiva va oferir, al Teatre de les Fontetes, un espectacular concert en viu, que va recarregar d’energia i bon rotllo al públic present, i que va comptar amb la participació de pianista, Jordi Barceló i la cantant, Eva Sauret.

Fotos: César De Pablos

El passat dissabte, dia 27 de febrer, Patxi Leiva va portar la seva alegria a Les Fontentes per  injectar-li als espectadors una bona dosi d’endorfines, la medicina més efectiva receptada pel cantant. Cançons perquè el públic rigués, cantés, ballés i, fins i tot, plorés, sense pensar en res més, i amb un clar objectiu, deixar que l’energia positiva fluís per tots els espais. Un xou en viu que no va deixar ningú indiferent i de qual els espectadors van poder gaudir, durant més d’una hora. La seva veu, les seves lletres, la guitarra i la riquesa dels estils musicals en el seu repertori, com ara el swing i el pop, amb l’estil propi que el caracteritza, van fer de la seva actuació un autèntic espectacle. Un espectacle, que també es va poder evidenciar i viure en les instal·lacions del Palau de Gel, durant el mes de desembre, on la gent no va parar de corejar les seves cançons.

En aquesta actuació Patxi Leiva va estar acompanyat del pianista i compositor, Jordi Barceló, i de l’Eva Sauret, que va aparèixer sobre l’escenari per a posar la veu a algunes de les seves cançons.

Cal destacar que, només, es va permetre l’accès a l’espectacle a aquelles persones que van fer la compra de l’entrada mitjançant la web cultura.ad. De manera paral·lela a l’actuació en viu, l’espectacle també es va retransmetre en directe, a través del canal de You Tube, d’Agenda.ad

Sens dubte, Patxi Leiva, cada vegada que es presenta a sobre d’un escenari, roba més d’un somriure, i aquest és precisament el seu propòsit, que la gent rigui i se senti bé cada vegada que ofereix un concert en viu.