Les aventures d’Aladdin posen el punt final al cicle encampadà de musicals infantils

Amb totes les entrades exhaurides, la Companyia Onbeat va captivar les famílies i la canalla amb l’espectacle ‘Aladdin’, quarta i última obra de la temporada de musicals infantils que va impulsar el Comú d’Encamp.

Fotos: César De Pablos

Aladdin a Encamp

“Hem fet el complet en totes i cadascuna de les funcions”, expressava orgullosament Nino Marot, conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del Comú d’Encamp, en declaracions recollides per l’Agència de Notícies Andorrana. I és que el resultat va ser per estar contents, ja que les famílies encampadanes i d’altres racons del Principat van poder gaudir d’un espectacle de qualitat ofert per la Companyia Onbeat.

El genio tan genial’ i ‘Un mundo ideal’ van ser de les cançons més conegudes interpretades al musical

‘La làmpada meravellosa. Tribut d’Aladdin’ va fer que grans i petits, units per la màgia i exotisme de l’Orient Mitjà, quedessin bocabadats a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, on el Geni, Jasmine i el mateix Aladdin van fer cantar i aplaudir tothom amb cançons molt conegudes de l’escena musical de Broadway.

Família a l'espectacle d'Aladdin
Èxit de participació

Tot just inaugurada la temporada de musicals infantils, l’abril passat, la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, explicava que la intenció d’aquests espectacles era aplegar persones de tot el Principat, arran de l’excel·lent resposta de públic que s’hi va poder evidenciar l’any passat.

Entre els musicals de ‘La Cenicienta’, ‘El Pot Petit’, ‘Coco’ i ‘Aladdin’, tots corresponents a l’itinerari proposat pel comú, es va arribar a la xifra de 960 espectadors.

Públic a Aladdin