(+Fotos) Les ‘Nits al Thyssen’ arrenquen amb una espectacular desfilada de moda

En el marc de les ‘Nits d’Estiu als Museus’, el Museu Carmen Thyssen Andorra va iniciar amb la primera de les activitats programades, una desfilada en què el dissenyador andorrà Joan Font va mostrar les seves creacions més recents.

Fotos: César De Pablos

Desfilada al Museu Carmen Thyssen Andorra

Impulsat per l’Àrea de Museus del Govern d’Andorra, el programa ‘Nits d’Estiu als Museus’ busca dinamitzar els recintes culturals del Principat, amb una oferta molt variada d’activitats per a tot tipus de públic. Un bon exemple d’això és, justament, ‘La ciutat de la moda. Impressionisme entre agulla i pinzell’, una proposta que el Museu Carmen Thyssen Andorra i el dissenyador andorrà Joan Font Denjean van saber guiar a bon port.

Desfilada al Museu Carmen Thyssen Andorra

El passat 7 de juliol, el hall del conegut museu escaldenc es va convertir en una passarel·la en la qual van desfilar 21 models, que van lluir creacions que Font Denjean va dissenyar, específicament, per a aquesta ocasió especial. Es va tractar d’una col·lecció unisex permanent, inspirada en les obres que formen part de l’exposició ‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’.

Desfilada al Museu Carmen Thyssen Andorra

D’aquesta manera, el jove dissenyador, format a París, i el Museu Carmen Thyssen Andorra van saber combinar la moda i les arts plàstiques, conceptes que tradicionalment van molt lligats, però que, a Andorra, és un terreny encara per explorar.

Desfilada al Museu Carmen Thyssen Andorra

En cloure la desfilada, la primera de les quatre activitats programades pel recinte en el marc de les ‘Nits d’Estiu als Museus’, els presents van redescobrir l’actual exposició, mentre que els models van posar al costat de cada obra que va servir d’inspiració en el disseny dels vestuaris.

Desfilada al Museu Carmen Thyssen Andorra

La vetllada va finalitzar amb les mescles en directe d’un DJ i una copa a l’exterior del museu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Les ‘Nits al Thyssen’ arrenquen amb una espectacular desfilada de moda