(+Fotos) Lliurament dels Premis CEA 2024

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) amb el patrocini de CreandCrèdit Andorrà va lliurar els premis de reconeixement empresarial en el decurs de la Gala CEA que va tenir lloc la nit de dimarts 14 de maig a Andorra la Vella.

Els premis CEA 2024, que l’entitat va crear l’any 2016 amb motiu del seu desè aniversari, tenen caràcter biennal i en la cinquena edició van reconèixer  la tasca de 10 empreses i personalitats.

El lliurament dels guardons es va dur a terme al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb la presència del cap de govern, Xavier Espot, el Síndic General, diversos membres de l’executiu, la majoria dels cònsols del país, així com el president de la CEA, Gerard Cadena, qui va donar la benvinguda als prop de 200 assistents a la cerimònia.

Cadena, en el seu discurs inicial va destacar que “les empreses les fan les persones i les relacions de lleialtat i de confiança que hi ha entre elles. De fet, bona part dels premis van encaminats a reconèixer de manera directa polítiques d’empresa que impacten de forma positiva en els assalariats: la igualtat, la inclusió, la gestió dels sèniors.”

Els guardons

 Les empreses patrocinadores de l’esdeveniment van ser les encarregades de lliurar els premis de les deu categories d’enguany: Premi FEDA a la Sostenibilitat, Premi AR+I a l’Emprenedoria i/o Innovació, Premi Andorra Business a la Projecció Internacional, a l’Empresa Inclusiva i a la Trajectòria Empresarial, juntament amb el Reconeixement personal a l’activitat de promoció de Marca Andorra.

A més dels premis també es van lliurar els guardons destinats a posar en valor la tasca de les microempreses, la promoció de la igualtat i el reconeixement a les persones pioneres d’aquest país, a les empreses que promouen la gestió sènior.

El Premi a la Trajectòria Empresarial va ser per Viladomat Esports. El guardó el va recollir el cofundador del grup, Joan Pallàs. Aquesta categoria destaca aquelles empreses que durant la seva trajectòria han demostrat la solvència i els coneixements per superar els inconvenients i mantenir-se com un referent empresarial.

El Premi FEDA a la Sostenibilitat es va concedir a BOMOSA. En la categoria de Projecció Internacional va ser guardonada l’empresa Martí Motos. Amb aquest premi, el jurat distingeix aquelles empreses que aconsegueixen desenvolupar la seva activitat empresarial a diferents llocs del món.

El Premi Andorra Recerca +Innovació a l’Emprenedoria i la Innovació va ser per CELLAB en reconeixement per la implementació amb èxit d’una nova idea, servei o producte.

En la categoria de Reconeixement personal a l’activitat de promoció de la MARCA ANDORRA les sòcies i socis de la CEA a través del vot telemàtic, van atorgar el seu vot a GrandValira Resorts.

El Grup Pyrénées va rebre el Premi a l’Empresa Inclusiva,  guardó que posa en valor la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional. El premi Gestió Sènior  va ser per a Perfumeria Júlia.

FEDA, va ser mereixedora  del guardó a favor de la igualtat i el premi per als autònoms i micro empreses va recaure en CAMPERLOVE. Finalment, el reconeixement als pioners d’Andorra, en aquesta convocatòria va ser per Enriqueta Pedescoll Galí.

Després del lliurament es va celebrar un sopar de gala per a 200 persones.

Amb la finalitat de mantenir la vocació social de l’esdeveniment, els Premis CEA 2024 van habilitar una fila zero a través del web www.cea.ad per fer donatius en favor de les noves línies empresarials del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana. El canal per fer aquests donatius encara serà obert uns dies.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Lluirament dels Premis CEA 2024