(+Fotos) Martin Garrix encén la flama de l’Andorra Mountain Music

Després de l’èxit aconseguit per l’edició estival de l’Andorra Mountain Music, el festival torna al Principat amb una ‘Winter Edition’ que va tenir, com a primer protagonista, a l’enèrgic Martin Garrix.

Fotos: Noelia Farias

Més de 4.000 espectadors –la majoria estrangers– van gaudir de l’energia i explosió del DJ neerlandès Martin Garrix, que va obrir el teló de l’Andorra Mountain Music Winter Edition, la fórmula hivernal d’aquest festival de música electrònica que Andorra Turisme veu com a punta de llança per incentivar l’arribada de visitants.

Martin Garrix_amb logo-4460

Durant la nit del passat 19 de febrer, l’artista de 25 anys va obsequiar els espectadors amb diversos hits del seu repertori, com ara ‘Lions in the wild’, ‘Won’t let you go’, ‘Animals’, ‘Higher ground’ i ‘High on life’, èxits que han marcat la seva explosiva trajectòria musical en la qual va aconseguir ser el millor DJ i productor del món, durant tres anys consecutius (2016, 2017 i 2018), segons l’aclamada revista DJmag.

Un line-up intens

L’estadi comunal Joan Samarra, d’Andorra la Vella, va obrir portes instants abans de les 18 hores d’aquell dissabte, en què el DJ andorrà John Holt va escalfar els motors amb una sessió d’uns 45 minuts.

Posteriorment, serien Brian Cross & Alex Now qui donarien pas al DJ i productor neerlandès Justin Mylo, que va col·laborar amb Martin Garrix en la creació del single Bouncybob. Passades les 9 de la nit, arribaria el torn del headliner, que va punxar per més d’una hora i mitja davant dels seus aficionats, que van gaudir d’un últim xut de música de la mà del duet mexicà Hajj, que va omplir de vocal house el recinte de la capital.

El ‘no’ de les pistes

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, va remarcar que estava sobre la taula l’opció de dur a terme l’actual edició de l’Andorra Mountain Music a alguna de les estacions d’esquí del país, però, “els operadors van manifestar que, arran de la forta afluència de gent, aquest festival els podria causar certs inconvenients”. És per aquest motiu, explicava Torres, que finalment s’ha escollit el Joan Samarra com a seu dels concerts que, en un futur, podrien ser acollits per l’edifici multifuncional que es construirà a Andorra la Vella.