(+Fotos) McDonald’s referma el seu compromís amb la infància

Aquest 2 de desembre, McDonald’s Andorra ha fet un pas més pel benestar dels nens i, amb motiu del Dia Mundial de l’Infant, ha impulsat una campanya per col·laborar amb La Gavernera.

Fotos: César De Pablos

Consellers de La Massana i Ordino a McDonald'sHi ha menjars que reconforten pels seus sabors i aromes, però també n’hi ha d’especials, com els de McDonald’s, que donen l’oportunitat de posar un granet de sorra a benefici de causes nobles com ara el McHappy Day.

Representants del PS a McDonald'sDurant tota la jornada d’aquest 2 de desembre, els visitants de l’arxiconegut restaurant dels arcs daurats, amb l’adquisició d’un BigMac o d’un peluix solidari, han pogut col·laborar amb el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) La Gavernera, institució amb el propòsit donar acollida temporal als joves i infants que ho necessitin.

Consellers d'Encamp a McDonald'sCom ha estat habitual en les diferents convocatòries del McHappy Day, que enguany coincideix amb el 25è aniversari de la Fundació Infantil Ronald McDonald d’Espanya, autoritats comunals i parlamentàries del país s’han sumat a l’activitat solidària. Aquest ha estat el cas dels consellers generals Ferran Costa i Pere López; del cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés; dels consellers encampadans Nino Marot, Èric Alguacil i Josefina Rodríguez Blanco; els consellers massanencs Sergi Gueimonde, Guillem Forné, Francesca Guerrero i Marc Jové, així com els consellers de la capitaal Merixell López, Meritxell Pujol, Letícia Teixeira i Gerard Menardia.

Representants de Pyrénées Andorra a McDonald'sTambé cal destacar la presència, entre altres personalitats, de l’empresari i president del Grup Pyrénées, Patrick Pérez, i de Sergio Romero, director general.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí: 

McDonald’s referma el seu compromís amb la infància