MOANIN Consulting, la clau que obre les portes del Principat

Viure i emprendre al Principat d’Andorra s’ha convertit en un dels principals desitjos de persones de diferents perfils, especialment d’aquells que volen gaudir dels avantatges fiscals, de la tranquil·litat i de la qualitat de vida que ofereix el nostre país. MOANIN Consulting – Andorra Expat Services s’encarrega de complimentar tots els requeriments per fer possible aquesta transició.

“Ens encarreguem de tot, de la A a la Z”, expressa Paul-Alexandre NICOLAS, CEO de MOANIN Consulting, una gestoria familiar que facilita l’expatriació de clients d’alt perfil al Principat d’Andorra, un país que, a banda de gaudir d’una favorable situació fiscal, compta amb uns nivells de seguretat ciutadana i de qualitat de vida que destaquen per sobre de la mitjana europea. Els sistemes educatius de qualitat, les similituds culturals i la curta distància entre Andorra, Barcelona i Tolosa, posicionen el Principat com a una destinació molt demandada per inversionistes, nòmades digitals, emprenedors, esportistes, artistes i influencers digitals de països com ara França i Espanya, principalment, però també de Rússia, Regne Unit i, fins i tot, d’altres països europeus i d’altres continents.

Establir una bona relació amb els seus clients, és primordial. I, per assolir aquest objectiu, és cabdal tenir una comunicació fluida que permeti trobar solucions a la mida de les necessitats de cada persona. En aquest sentit, MOANIN Consulting ofereix atenció en català, castellà, francès, anglès i rus, i compta amb una àmplia xarxa de socis, locals i internacionals, com ara advocats, assessors fiscals, entitats bancàries, agents immobiliaris, gestors de patrimonis, entre altres, que faran més senzill el procés d’assentar bases al Principat. No obstant això, per a Frédéric NICOLAS, VP Consultant i creador de la primera family office del país en 2002, “és molt important tenir clients de qualitat amb molt bona reputació”, una màxima que remarca el compromís de MOANIN Consulting amb la transparència i els valors que fan únic Andorra.

Experiència i dinamisme

És innegable que l’experiència en la gestió d’actius i patrimonis, a Luxemburg i Suissa, de Frédéric NICOLAS és un avantatge importantíssim per a aquesta empresa familiar, però l’experiència en negocis de Paul-Alexandre a Andorra i l’estranger, així com la gestió hotelera de Jean-David, fan possible que MOANIN Consulting aconsegueixi connectar amb clients de tot el món. “Per nosaltres és ideal treballar amb clients que no coneguin Andorra, per convidar-los a descobrir el país i crear nexes de confiança”, expressa Jean-David NICOLAS, VP Consultant, un dels responsables de confeccionar les estades de descobriment i familiarització amb el país que ofereixen als potencials nous residents. És així com, al final d’aquesta estada de dos dies, en la qual els clients podran conèixer els aspectes econòmics, socials i legals més importants del país, això com visitar els comerços, restaurants, hotels, paisatges naturals, punts d’interès històric i cultural del Principat, s’emportaran una bona impressió d’Andorra i seran capaços de formar-se una opinió objectiva per dur a terme el seu projectes, per als quals MOANIN Consulting serà el millor aliat per fer-los realitat.

Per a més informació, consulteu el web www.moaninconsulting.com.