Modificacions en el programa de la Fira de Nadal

Amb motiu del decret que estableix tres dies de dol nacional per la defunció de qui fou Valéry Giscard d’Estaing, copríncep d’Andorra, el Comú d’Ordino modifica el programa d’actes de la Fira de Nadal, prevista del 4 al 8 de desembre. 

L’obertura de la Fira i el Christmas Village, a L’Era d’Ordino, es trasllada a demà, dia 5 de desembre, i l’animació de l’Esbart Valls del Nord ‘Arribada de la llum’, també prevista per avui a l’encesa de llums, es farà dilluns 7 de desembre, a les 18 h, a Prat de Call. La representació de ‘L’última Ossa d’Ordino’, prevista per diumenge 6, s’ajorna al dimarts 8 de desembre, a les 12 h, a Prat de Call.

Altres actes que es veuran afectats en la modificació del programa són la suspensió del concert de la Coral Casamanya, el concert de l’Escola de Música de les Valls del Nord i la cantada de Nadales. L’espectacle ‘Dels sons i els gestos perduts’, protagonitzat per David Font i Emma Riba, es representarà a L’Era d’Ordino, els dies 9 i 10 de gener. El nou programa actualitzat es pot consultar al web www.ordino.ad i als comptes de facebook i tuiter ‘Ordino és viu’.