MONTPACKERS468KM2TEAM, el nou equip amateur d’esquí de muntanya del país

Les empreses Andorranes 468KM2 (marca esportiva de roba tècnica) i La App MONTPACKERS, dedicada a oferir informació i rutes de muntanya del país), van unir esforços a principis de desembre per arrancar un projecte conjuntament i donar nom a un equip amateur d’esquí de muntanya d’Andorra, gràcies a la participació de dos col·laboradors més, LOGICATA i AMZ.MASTER, creant així el MONTPACKERS468KM2TEAM.

Un equip amateur sense ànim de lucre que vol facilitar la pràctica esportiva per tal que puguin córrer el calendari 2022 de curses d’esquí de muntanya tan nacionals i internacionals.

Altres empreses s’han afegit després i donen suport al projecte són la botiga Couloir de la Massana, les empreses de nutrició esportiva Nutritape i Tailwind i la Osteopatia Laura de la Seu d’Urgell.

Aquest passat cap de setmana 12-13 de febrer, els corredors de l’equip han anat al Refugi guardat de l’illa per fer-hi un estatge i aprofitar per a la presentació i gravar la part d’un documental de muntanya on volen reflectir els valors que els uneixen en la pràctica d’aquest esport.

L’equip està format per corredors de diferents nivells i amb la finalitat d’estar sempre presents en les màximes curses del calendari hivernal.

Els integrants de l’equip són: Sílvia Puigarnau, Roser Español, Ari Fenés, Aida Pintó, Lidia Puyals, Sandy Mas i Uxue Fraile, alguns d’aquests noms força coneguts dins el món del Trail running internacional.

I en l’apartat masculí compta amb, Jordi Bolet, Josep Ferrer, Martí Làzaro, Guillem Farriol, Gerard Berroya, David Vila, Marc Masachs, Eric Garcia i Anton Odena.

Fins a la data ja han cobert la primera part del calendari disputant les curses del país i de fora, obtenint resultats força destacats.

Aquest proper cap de setmana començarà la segona part del calendari, amb la participació en la Skimo Andorra i seguidament enllaçaran amb totes les curses que es vagin disputant fins a finals d’abril aproximadament quan acaba la temporada d’esquí de muntanya.