Música i còctels per donar la benvinguda a Ofelia Home Decor

Pyrénées Andorra aposta per la decoració de la mà d’Ofelia Home Decor, una marca fresca i alternativa que aterra al Principat després de conquerir Madrid i Castelló. La inauguració oficial de la nova botiga va tenir lloc el passat 11 de novembre.

Fotos: César De Pablos

Interior d'Ofelia Home Decor

Un tradicional tall de cinta, encapçalat per la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va donar el tret de sortida al nou establiment que engalana el carrer de les Canals, núm. 4, de la capital. Aquell dijous, també hi van assistir Patrick Pérez, president de Pyrénées Andorra; Cristina Urbiola de Pérez, vicepresidenta de la Fundació Jacqueline Pradère; Ivan Armengod Martínez, director general dels Grans Magatzems de Pyrénées Andorra; Francisco Segarra, director creatiu i CEO d’Ofelia, i Carmen Rebés, propietària del local que acull la fantàstica botiga de dues plantes.

Tall de cinta a Ofelia Home Decor

A la tarda, els visitants de la nova botiga van poder degustar els còctels del bartender Aitor Estela i de la música en directe del saxofonista David Amat

Aitor Estela

Amb la cinta tallada i les copes ressonant amb un brindis posterior, les notes del saxofon de l’Efrem Roca es començaven a sentir a l’establiment, mentre els convidats a la gran obertura es passejaven entre els diferents racons del local per descobrir tots els elements de decoració i de parament de la llar que Ofelia Home Decor introdueix al mercat andorrà.

Interior d'Ofelia Home Decor
Una altra forma d’entendre la decoració

És cert que la punta de llança d’Ofelia Home Decor és el seu marketplace online, on arriba a un públic molt ampli de persones que, al mateix temps, tenen gustos molt diversos. No obstant això, Francisco Segarra, alma mater de la marca, ha apostat també per obrir portes a Madrid, Castelló i recentment a Andorra, perquè els clients siguin capaços de tocar, sentir i olorar allò que no és apreciable a través de la pantalla; l’objectiu no és dissenyar un ambient bonic per a la casa, sinó crear espais únics, harmoniosos, autèntics i inimitables… una llar que reflecteixi la personalitat de qui hi viu.

Decoració d'Ofelia Home Decor