Els nedadors d’elit espanyols entrenen al Pas de la Casa

La Real Federació Espanyola de Natació va començar una estada d’un mes al Pas de la Casa, amb l’objectiu de preparar la seva delegació per als Jocs Olímpics i altres compromisos esportius.

Fotos: Comú d’Encamp

Després que els nedadors de la categoria junior tinguessin l’oportunitat d’aprofitar les instal·lacions del poliesportiu del Pas de la Casa, va arribar el torn de la categoria absoluta, que podrà entrenar amb totes les comoditats fins al 18 de novembre. Alguns dels noms destacats que hi participaran són Jessica Vall, Joan Lluís Pons, África Zamorana i Albert Escrits.

nedadors de la delegació espanyola al Pas de la Casa

Per a Xavier Fernández, conseller de Joventut i Esports del Comú d’Encamp, “aquestes estades són el resultat d’una feina que s’està fent des del Comú, entrant en contacte amb federacions i equips, per aprofitar i treure rèdit a unes instal·lacions ubicades a més de 2.000 metres d’altitud”, que permeten una preparació de màxim nivell a tots els atletes d’elit. De fet, Jessica Vall i Joan Lluís Pons, així com l’entrenador Jordi Jou, van destacar la importància de poder fer una estada d’aquestes característiques, ja que l’entrenament en altura aporta beneficis a la seva posada a punt de cara a les pròximes competicions.