Ordino gaudeix del Concert de Nadal a càrrec de la Coral Casamanya

L’església parroquial d’Ordino va ser, una vegada més, l’escenari del tradicional concert de Nadal, encapçalat per la Coral Casamanya.

La cita va tenir lloc el passat 12 de desembre, a l’església parroquial d’Ordino i va comptar amb la presència dels consols de la parròquia i els veïns del poble, que es van sumar per participar d’aquesta celebració, que va tornar a Ordino després d’haver-se suspès l’any passat, a causa de la pandèmia de la Covid-19.

El concert va estar dirigit per Josep Puig, qui va qualificar l’espectacle “d’eclèctic” i es va mostrar molt satisfet per l’actuació de la coral, que té aquesta data com una cita obligada. Puig va assenyalar que, si bé el darrer any la coral no es va poder presentar a Ordino, els cantaires van seguir assajant per oferir al públic un gran espectacle. Durant la presentació, a la qual van participar una desena de cantaires, es va fer un repàs per temes com “Vestida de nit” de Sílvia Pérez Cruz, o “Imagine” de John Lennon. També va destacar la interpretació de les tradicionals nadales i de peces noves com ara la “Caresse Sur l’océan”de Les Choristes. A més a més, es va introduir al repertori  una sardana i una havanera.

Cal destacar que l’aforament del concert va ser reduït a causa de les restriccions de la Covid-19, per tant, calia reserva prèvia.